Befutott az Android szeptemberi biztonsági csomagja

Befutott az Android szeptemberi biztonsági csomagja

A Google ebben a hónapban sem mulasztotta el a biztonsági frissítés publikálását. A vállalat a támogatott Nexus és Pixel okostelefonokra és táblagépekre el is indította az OTA frissítést. A Pixel tulajdonosoknak különösen jól fog jönni ez a kiadás, mert ezek az eszközök nemcsak hibajavításokban fognak részesülni, hanem más fejlesztésekben is.

A szeptemberi biztonsági csomagban meglehetősen sok sérülékenység lett kiküszöbölve, a kiadási jegyzék több mint 50 különböző dolgot sorol fel, ráadásul ezeknek a java a veszélyességet tekintve magas besorolású, és még kritikusból is több akad. Csak a Pixelekre vonatkozó sebezhetőségekre is gyógyírt jelent ez a mostani frissítés, de ezekben az esetekben már túlnyomórészt csak moderált sérülékenységről van szó.

Galéria megnyitása
Pixel XL 2

A Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2 és Pixel 2 XL modelleknél a frissítést követően jobb lesz az a felület, ahol a szoftver verzióját jelzi az operációs rendszer, és ami ennél érdekesebb, hogy a személygépjárműveknek a hangrendszerén keresztül magasabb hangminőséget fognak biztosítani. Hogy ez milyen módosításnak köszönhető, az nem derült ki. Ezen felül megemlíthető még, hogy a Google Pixel 2 és Pixel 2 XL okostelefonoknál bizonyos körülmények között jobban lesz kezelve a töltés is.

Az összes androidos Pixel és a Nexus 6P, valamint a Nexus 5X számára a Google vonatkozó oldaláról lehet letölteni a telepítéshez szükséges képfájlt, ha valaki nem szeretne várni arra, hogy OTA megkapja a frissítést. És remélhetőleg hamarosan más gyártók is át fogják venni a szeptemberi biztonsági javításokat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap