Befutott az Android júniusi javítócsomagja

Befutott az Android júniusi javítócsomagja

A Google ebben a hónapban sem mulasztotta el a biztonsági frissítés kiadását, és örömünkre szolgál azt elmondani, hogy most sem csak sebezhetőségekre jelent ez gyógyírt, hanem egyéb apró változásokat is bele csempészett a keresőóriás.

A júniusi biztonsági csomagban több kritikus és magas besorolású hibát is kiküszöbölt a Google, szóval ennek a telepítését követően nagyobb védettséget élvezhetnek majd a felhasználók – elég ritkán lehet annyi kiemelt sebezhetőséget látni, mint most. Qualcomm és MediaTek vonatkozású foltokat is tartalmaz a frissítés, és a kijavított sérülékenységeken felül olyan változtatást is beiktattak itt a vállalat szakemberei, melynek köszönhetően minden eszköznél jobb lesz a Bluetooth teljesítménye. A módosítás a Low-Energy kiterjesztés használatára lesz hatással, de ennél több részletet ezzel kapcsolatban nem árult el a Google.

Galéria megnyitása

A Pixel okostelefonok kvartettjét érintő változás, hogy bizonyos WLAN elérési pontok esetében jobb minőségű lesz majd a Wi-Fi kapcsolat, és az IMEI SV formátumát ettől kezdve helyesen jelenítik majd meg a gépezetek. Kizárólag a Pixel 2 és Pixel 2 XL modellekre vonatkozó dolog, hogy jobb lesz az antennák kezelése olyan helyzetekben, amikor gyenge a jelerősség. És az pedig már csak a Pixel 2 XL-t érinti, hogy a frissítést követően nem lesz problémás a közelségérzékelő működése, és az Always On Display funkció esetében is javulás tapasztalható majd.

A biztonsági csomag elérhető az összes eddig megjelent Pixel modellre, beleértve itt a Pixel C táblagépet is. Valamint érintett a Nexus 5X és a Nexus 6P okostelefonok párosa is. Továbbá reméljük, hogy hamarosan több gyártó is elindítja majd ezt a frissítést a saját eszközei számára. Az OTA (Over-The-Air) terjesztés napokon belül elkezdődik, de azok a tulajdonosok, akik nem szeretnének várni, manuálisan is letölthetik a teljes értékű képfájlt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward