Az új játékokat célozza a friss Intel iGPU driver

A legújabb játékok támogatása mellett néhány hibajavítás is helyet kapott a csomagban, valamint két újítást is kaptak a felhasználók, igaz, ezek egyelőre csak egy viszonylag szűk tábor számára lesznek igazán hasznosak.

Az új játékokat célozza a friss Intel iGPU driver

Megérkezett az Intel legújabb, 24.20.100.6136-os verziószámot viselő grafikai eszközillesztő szoftvercsomagja, amely a Skylake generációt, valamint az annál újabb processzorokat támogatja, beleértve az Apollo Lake és a Gemini Lake platformok tagjait is.

Galéria megnyitása

Az új kiadás két friss játékhoz nélkülözhetetlen lesz, ugyanis ezekhez megfelelő optimalizációkat és támogatást kínál. Az egyik a Yoku’s Island Express, míg a másik a Shaq Fu: A Legend Reborn. Rajtuk kívül a Far: Lone Sails című alkotást is kipróbálhatjuk vele, amennyiben az adott processzorban UHD Graphics 620-as, vagy ennél jobb iGPU található. Az Iris Pro Graphics tulajdonosok a House Flipper és az Agony című játékokkal is próbát tehetnek, mert kaptak extra optimalizációt.

Galéria megnyitása

A friss driver számos biztonsági frissítéssel érkezik, valamint néhány újítást is felvonultat. Az egyik a Thunderbolt portra kapcsolódó monitorokat érinti, amelyekhez hatékonyabb detektáló algoritmus készült; míg a másik a Windows Mixed Reality Headseteknél jöhet jól, ezeknél ugyanis jobb lesz a kontraszt.

A hibajavítások között szerepel, hogy leszámoltak a Batman: Arkham City című játékban jelentkező grafikai anomáliákkal, valamint az Assassins Creed Syndicate és a Shadow of Mordor teljesítménnyel kapcsolatos hibáit is orvosolták, amelyekért egyébként a korábbi, 100.6094-es verziószámú driver felelt. További jó hír, hogy mostantól nem fognak villódzni a Miracast technológiára támaszkodó vezeték nélküli kijelzők, ha videókat játszanak rajta.

Az Intel új grafikai eszközillesztő csomagja az alábbi komponenseket tartalmazza és az alábbi központi egységekhez passzol.

  • Intel® Graphics Driver
  • Intel® Display Audio Driver (10.25.00.8)
  • Intel® Media SDK Runtime
  • Intel® OpenCLDriver
  • Intel® Graphics Control Panel
  • VulkanRuntime Installer (1.1.73.0)
Galéria megnyitása

Telepítése csak 64-bites Windows 10-es operációs rendszer esetében végezhető el, ugyanis már csak ehhez az operációs rendszerhez jár hivatalos támogatás az új driverek esetében, ahogy azt már megszokhattuk. A driver innen, a dokumentáció pedig innen tölthető le, de aki az egyéb Intel driverek frissességét is szeretné ellenőrizni, használhatja az Intel Driver & Support Assistant alkalmazást is, ami itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap