Az LG is készül az IFA-ra

Az LG is készül az IFA-ra

Minden évben képviselteti magát az LG az IFA-n Berlinben, és ez idén sem lesz másként. Bár az IFA 2020 meglehetősen rendhagyóan fog zajlani, a dél-koreaiaknak együk ágában sincs ezt kihagyni. És nem is akármilyen bemutatóval készülnek. A jövőt fogják az érdeklődők elé tárni.

Az LG az előzetes beharangozóban megemlékezett arról, hogy a vásár 96 éves története során ez lesz az első olyan alkalom, hogy a virtuális térben kerül megrendezésre. És mivel az eseményt jövőbe mutató hangulat lengi majd be, ezt megragadva az LG is a jövőbe fog tekinteni. A rendezvény szeptember 3-án lesz, rögtön az első napján az IFA-nak, és egészen pontosan délelőtt 11 órától lehet majd figyelemmel követni. Az LG Global YouTube csatorna fogja sugározni bemutatót.

Galéria megnyitása

Ahogy a korábbi években, úgy idén sem a mobiltermékek, hanem az általánosabb elektronikai megoldások fognak itt az előtérbe kerülni. Az LG a tervek szerint felvezeti a ThinQ Home Solutiont, ami izgalmas és innovatív példája lesz annak, hogy a vállalat hogyan képzeli el a jövőbeli életet az emberek otthonában. Olyan otthoni intelligens berendezések fognak a figyelem középpontjába kerülni, amelyek soha nem látott kényelmi megoldásokkal fognak szolgálni.

Mivel az LG portfóliója rendkívül szerteágazó, így felsorolni is nehéz lenne, hogy mely frontokon lehet különböző újdonságokkal számolni. És a ThinQ platformot is rendkívüli módon kiterjesztette mostanra. A klímaberendezésektől a hűtőkön át a porszívókig mindent átjár a mesterséges intelligencia különböző mértékben. És az LG folyamatosan azon van, hogy a fejlesztései egyre nagyobb harmóniában üzemeljenek, és tegyék kellemesebbé a fogyasztók otthonát.

Galéria megnyitása

Az LG elmondása alapján egy igazán látványos online műsor vár az érdeklődőkre, ami tele lesz tűzdelve olyan elemekkel, amiknek köszönhetően az egész rendkívül informatív és interaktív lehet. A virtuális helyszínt az LG úgy osztja majd fel, hogy egyedi „zónák” lesznek biztosítva a fejlesztéseknek, hogy ezáltal minden kategória kellően el tudjon különölni.

“Bár jobban örülnénk, ha a megszokott keretek közt vehetnénk részt a kiállításon, izgatottan várjuk a 2020-as IFA-t, hogy világszerte megoszthassuk a fogyasztókkal egy egészségesebb és kényelmesebb otthon megteremtéséről alkotott víziónkat” – mondta Kim Jin-hong, az LG Electronics globális marketingközpontjának vezetője. “A mesterséges intelligencia és az emberközpontú dizájn terén rendelkezésre álló képességeink révén egy teljesen integrált termék- és szolgáltatási csomagot készítünk, ami megkönnyíti az otthoni életet, munkát és pihenést.”

Jó eséllyel az LG tényleg tucatnyinál is több újdonságról fogja lerántani a leplet, és kíváncsian várjuk, hogy pontosan miként is látja a jövőt a vállalat. Reményeink szerint meghatározó technológiai újításokról is szó esik majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap