Az ASUS a Unity partnereként nyújtana jobb élményt a ROG Phone-okkal

A partnerkapcsolat fontos lehet a játékélmény szempontjából, és így jelentősen segítheti a készülékek népszerűségét.

Az ASUS a Unity partnereként nyújtana jobb élményt a ROG Phone-okkal

Az ASUS a mobilpiacot már nem kezeli akkora súllyal, mint néhány évvel korábban, de vannak még olyan modellek, szériák, amikre továbbra is nagy hangsúlyt fektet, és megadja a módját a fejlesztéseknek. A játékosoknak szánt ROG Phone nagyon bejött a számára a jelek szerint, mert már azon van, hogy létrehozza ennek a harmadik generációját, és a jelek szerint a megfelelő szoftveres körítésről is gondoskodni próbál.

Az Unity Technologies oldalán az ASUS a jövőben kiemelt szerepet kap majd, ami azért nagyon fontos, mert a Unity által fejlesztett motort egyebek mellett rengeteg okostelefonra fejlesztett játék is alkalmazza. Ez muzsikál a Deus Ex: The Fall, az Assassin’s Creed: Identity, az Alto’s Adventure és egyebek mellett a többszörös díjnyertes Monument Valley széria alatt is.

Galéria megnyitása

És a Republic of Gamers márkán keresztül az ASUS biztosítani fog egy olyan plugint a Unity által készített motorhoz, ami öt egyedi funkcióját támogatja majd a ROG Phone II-nek, és ezáltal a készüléken jobb élményt nyújthatnak majd a játékok. Exkluzív hozzáférést ad a szóban forgó plugin több olyan SDK-hoz is, amelyek jól jöhetnek majd a fejlesztés során. Egészen pontosan a TwinView SDK, a Gamepad SDK, az Aura Light SDK, a Refresh Rate Control SDK és a Performance Boost SDK kihasználásra nyílik lehetősége a fejlesztőknek. Ezek több területre terjednek ki, így átfogóan lehet élvezni az előnyét.

„Az, hogy a ROG Phone csatlakozott az Ellenőrzött megoldások partnerprogramhoz, több mint izgalmas fejlemény” – jelentette ki Junbo Zhang, a Unity kínai részlegének vezetője. „A ROG Phone pluginhez való hozzáférés révén a Unitfy fejlesztői létrehozhatják a játékos élmény következő szintjét az ASUS játékcentrikus mobilszériáját felhasználva.”

Galéria megnyitása

Az ASUS ROG Phone modellek a játékosok számára egyébként tényleg talán a lehető legjobb megoldást jelentik. Az első és a második ROG Phone is számos érdekes és hasznos kiegészítővel együtt jött létre és került a boltokba, hamarosan pedig a ROG Phone III is így debütálhat.

Hivatalosan az ASUS eddig nem beszélt arról, hogy lesz harmadik ROG Phone, de a mostani partnerkapcsolat bejelentése során erre is kitért. Túl sokat ugyan nem árult el az ASUS a fejlesztési stádiumban lévő termékkel kapcsolatban, de az kiderült, hogy természetesen a Unity egyedi fejlesztéseit ez az okostelefon is támogatja majd a ROG Phone II mellett. Ami egyben azt is jelenti, hogy az SDK-kel kapcsolatos funkciókat a következő készülék is támogatja majd.

Az ASUS egyébként több nagy szoftverfejlesztővel is megállapodott már a ROG Phone termékvonal kapcsán. Tavaly a Tencenttel írt alá, és akkor a vállalat egy külön Tencent Edition modellt is piacra dobott a ROG Phone II-ből – ez nem egy jobban felszerelt, hanem éppen ellenkezőleg, egy költséghatékonyabb eszköz lett szerényebb felszereltséggel. Valószínűleg a ROG Phone III-ból nem lesz Unity Edition, ezúttal más jellegű kapcsolatról beszélhetünk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap