Átrendezheti a termékelnevezéseit a Samsung

Átrendezheti a termékelnevezéseit a Samsung

A Samsungnál az elmúlt években kialakult, hogy a Galaxy S és Galaxy Note sorozatok tagjai a felsőkategóriát erősítik, a Galaxy A modellek a jól összerakott középkategóriás eszközök, a Galaxy J-széria tagjai a megfizethetőbb megoldások, a Galaxy On eszközök pedig általában a Galaxy J-vel vannak szoros rokonságban, de elsősorban online értékesítés révén érhetőek el. A jövőben azonban ezen a fronton változások jöhetnek, állítja az ET News iparági forrásokra hivatkozva.

A lap értesülései szerint főleg az olcsóbb modellek körében kell változásokkal számolni. A Samsung a pletyka szerint megszüntetheti a Galaxy J modellek sorozatát, és kiterjeszti a jobb hírnek örvendő Galaxy A-szériát úgy, hogy elérhetőbb árfekvésű mobilok is bekerüljenek az ernyője alá. Eddig a Galaxy A3 volt a legkisebb, de ha beigazolódik az ET News jelentése, akkor valószínűleg érkezhet a Galaxy A2 vagy akár a Galaxy A1 is.

Galéria megnyitása
Samsung Galaxy J3

A Galaxy J mellett pedig szintén felszámolásra kerülhet idővel a Galaxy On is. Az pletyka szerint a Galaxy On helyére az új Galaxy M termékcsalád érkezhet. A Galaxy M okostelefonok főleg az alsó- és alsó-középkategóriában futhatnak majd az ET News elmondása alapján, és olyan helyeken bukkanhatnak fel, mint például Kína, India és Latin-Amerika. Arról nem esett szó, hogy ezek a változások mikor kezdődhetnek, de feltételezhetően a következő évben már elkezdődhet a kínálat átrendeződése.

Galéria megnyitása
Samsung Galaxy On7 Prime

Egyébként annyiban nem meglepő az ET News által megszellőztetett információ, hogy DJ Koh, a Samsung mobilos részlegének vezetője éppen nemrégiben beszélt arról, hogy változások jöhetnek a cég stratégiájában, ami a középkategóriás termékeket fogja érinteni. A vállalat szeretné felvenni a lépést a kínai konkurensekkel, akik az elmúlt években jelentősen megerősödtek és egyebek mellett a Samsung kárára tudtak növekedni. Koh viszont arról beszélt, hogy az eddigieknél ütőképesebb középkategóriás ajánlatokat kell létre hoznia a cégnek. Mindezek alapján kíváncsian várjuk, miben lesz más például egy év múlva a dél-koreaiak palettája.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap