Átnevezheti az Apple az iOS-t

Átnevezheti az Apple az iOS-t

Az Apple hamarosan bemutatja majd az iOS operációs rendszer új generációját, ami könnyen lehet, hogy igazából már nem is iOS lesz. Arról szó nincs, hogy új rendszert hozhat létre a cupertinói alakulat, az viszont frissen megszellőztetett pletykák szerint könnyen elképzelhető, hogy nem iOS lesz már a rendszer neve.

Jon Prosser olyan információk birtokába jutott, miszerint az Apple a jövőben már nem iOS-ként hivatkozik majd az iPhone-ok rendszerére, hanem visszahozza a vállalat az iPhoneOS elnevezést.

Az iPhone OS (szóközzel) az eredeti neve volt az iOS-nek, csak ezt idővel az Apple egyszerűbbre faragta, és egyébként sem csak iPhone-okon használta már, szóval ez is indokolttá tette korábban a váltást. Viszont mostanra a cég az iPadeken futó iOS-t átkeresztelte iPadOS-re, innen pedig már szinte adja magát az, hogy újra jöhet az iPhoneOS, csak már szóköz nélkül, az új trendeknek megfelelően.

Galéria megnyitása

Ez a váltás egyedül az egyetlen iOS támogatásban részesülő iPod Touch (7. generáció) esetében jönne ki furcsán, de ez valószínűleg nem különösebben zavarja az Apple-t. Az iOS vagy iPhoneOS 14 sok érdekes újítással együtt kerül majd hamarosan bevetésre.

Az Apple június 22-én tartja a 2020-as WWDC fejlesztői konferenciát, ami lényegében az összes többi nagyobb eseményhez hasonlóan, kizárólag online formában lesz figyelemmel kísérhető. A koronavírus-járvány miatt a cupertinói alakulat is különösen óvatos, igyekszik megóvni a dolgozók és a felhasználók, fejlesztők egészségét.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap