Androidon is besötétül a YouTube

Androidon is besötétül a YouTube

A YouTube már korábban bejelentette a Sötét téma érkezését, de ez eddig csak a webes felületre és az iOS-t futtató eszközökre jutott el. Most azonban elérkeztünk arra a pontra, hogy az androidos készülékek tulajdonosai is elkezdték megkapni a funkciót.

A Sötét téma az egyik legrégebben várt opció volt a YouTube-on, így minden bizonnyal nagyon sok felhasználó számára okoz majd örömöt azzal a vállalat, hogy végre már az Android operációs rendszerű okostelefonokon is elérhetővé teszi. Ez a lehetőség főleg olyankor jön igazán jól, amikor az érintettek este, sötétben szeretnének videókat nézni a szolgáltatás révén, mert ilyenkor jobban kíméli a szemet a szürkével operáló grafikus felület, mint a hagyományos. De sokan egyébként is komfortosabbnak tartják a Sötét témát a normál, világosnál, és éppen ezért folyamatosan ezzel használják a videomegosztót ahol csak megvan rá a lehetőségük.

Galéria megnyitása

A Sötét mód használata természetesen senkinek sem kötelező, ki- és bekapcsolható néhány érintéssel. Az újdonság aktiválásához be kell lépni a jobb felsős sarokból a beállításokba, ott pedig az „Általános” menüpontba, és itt lesz megtalálható a Sötét téma kapcsolója az „Emlékeztetőt kérek, hogy tartsak szünetet” és az „Adatforgalom korlátozása” között. A grafikus felület színváltását követően a csatornák színei nem tűnnek el, ezeket változatlanul megőrzi a YouTube, csak az általános grafikus elemeket cseréli sötétszürkére az applikáció.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward