Androidon erősít az Apple Music

Androidon erősít az Apple Music

Az Apple Music egyre szélesebb felhasználói tábort mozgat meg, és a cupertinói alakulat próbál arról gondoskodni, hogy ne csak az Apple termékeken, hanem az Android operációs rendszert futtató eszközökön is jó alternatíva legyen a Music a Spotify mellett. A két vállalat az Egyesült Államokban fej-fej mellett halad, a legutóbbi adatok szerint mindkettőnek nagyjából 20 millió előfizetője van hazai pályán. A Music lendülete nagyobb, viszont a Spotify-nak lényegesen több az ingyenes konstrukciót használó zenehallgatója.

Az Apple Music androidos alkalmazása a legutóbbi, 2.6-os frissítést követően több területen is előrelépést hozott. Az egyik legfontosabb változás, hogy most már támogatott az Android Auto. A Google személygépjárművek számára létrehozott rendszerével eddig nem lehetett használni Androidról az Apple Music-ot, ami azért volt igazán komoly probléma a cupertinóiak számára, mert a Spotify már régóta használható az Android Autóval. Ezúttal tehát egy olyan hátrányát dolgozta le az Apple, ami mindenképpen segíteni fog a Spotify elleni rivalizálásban. Így már az androidos mobillal rendelkező felhasználók is kényelmesen kezelheti majd az Android Autón keresztül az Apple Music zenelejátszóját.

Galéria megnyitása

Dizájnváltással is számolni kell a frissítés keretében, igaz, ez csak az Artists lapot fogja jelentősebben érinteni a változási jegyzék alapján. Ezen a felületen mostantól már egyetlen érintéssel el lehet majd indítani a zenelejátszást egy-egy előadótól, és egyszerűbben lehet böngészni az összes zene között az átalakítás révén. A fejlesztők javítottak a keresőn, ami így már arra is lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy egy dalt a cím vagy az előadó ismerete nélkül is egyszerűen megtaláljanak. Ez úgy működik, hogy elegendő a szövegnek egy részét beírni, és a szolgáltatás ez alapján is képes lesz felfedezni a keresett számot.

Újdonság a programban a Friends Mix, ami egy olyan összeállítást takar, amit a szolgáltatás úgy fog válogatni, hogy a felhasználó ízléséhez igazodjon, és ami a különlegességét adja ennek, hogy azokból a zenékből szedi össze a mixet, amiket az ember ismerősei hallgatnak. Ezáltal akár azt is felismerhetik majd a felhasználók, hogy azonos a zenei ízlésük, ami adott esetben akár jó beszédtéma is lehet a barátok, rokonok, munkatársak között. Továbbá az Apple Music for Android ettől kezdve már lehetőséget nyújt új százas toplisták hallgatására. A világ minden országában napi szinten frissülő top 100-as listákra kell itt gondolni, ezek állandóan megújuló, változatos zenei élményről fognak gondoskodni a legnépszerűbb dalokkal.

Apple Music: Android | iOS

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap