Android Pie-ra frissült a OnePlus 5 és 5T

Android Pie-ra frissült a OnePlus 5 és 5T

A OnePlus jó előre beharangozta, hogy nemcsak az év első felében bemutatott OnePlus 6 fog Android 9.0 operációs rendszer frissítést kapni, hanem a korábbi modellek is kezdve a OnePlus 5 és OnePlus 5T párosával, majd folytatva a OnePlus 3 és 3T modellek duójával. A OnePlus 6 mostanra már meg is kapta a Pie alapokat, ezúttal pedig a tavalyi modellek kerültek sorra.

A OnePlus általában finom módosításokkal tálalja az Android operációs rendszereket a felhasználóknak, és ezúttal sincs ez másként. Az Oxygen OS grafikus felhasználói felületbe bújtatott Android 9.0-val lesz dolga a felhasználóknak, ami egyebek mellett átveszi azokat a változtatásokat, amiket a Google eszközölt, és bevezeti a OnePlus 5 esetében is a gesztusokra támaszkodó vezérlést, ez szakít a megszokott kezelőszervekkel. Az új operációs rendszer több hetes bétatesztet követően kerül most bevetésre, így remélhetőleg stabilan teszi majd a dolgát az okostelefonokon. A beszámoló szerint az újdonságok mellett a rendszert érintő fejlesztésekkel is számolni kell.

Galéria megnyitása

Új lesz a OnePlus 5 és 5T felhasználók számára a továbbfejlesztett Gaming Mode 3.0, ami már egy olyan játékosoknak szóló opció az Oxygen OS-en belül, mely még hatékonyabban lesz képes gondoskodni arról, hogy az emberek nyugodtan szórakozhassanak. Bekapcsolhatóak majd szöveges értesítések és a harmadik féltől származó applikációkon keresztül érkező hívásokról is képes lesz diszkréten szólni a rendszer. A változáslistán külön ki van emelve, hogy a Ne zavarj mód is jobb lesz, ennél már a korábbinál több beállítási lehetőség áll majd az eszköztulajdonosok rendelkezésére. A kamera applikációjába pedig beköltözött a Google Lens, melynek köszönhetően még sokoldalúbban lehet majd használni a képalkotót mindenféle extra applikáció igénybevétele nélkül. És megemlítendő még, hogy a OnePlus már természetesen a legújabb biztonsági csomagról sem feledkezett meg, szóval a decemberi javítások is részét képezik az új rendszernek.

A stabil Android 9.0 frissítés a OnePlus 5 és a OnePlus 5T esetében 1,7 GB körüli méretet öltött, szóval érdemes megfelelő hálózati kapcsolatról és töltöttségi szintről gondoskodni a letöltés és a telepítés megkezdése előtt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap