Android 9.0-ra frissült az XZ2 Premium (is)

Android 9.0-ra frissült az XZ2 Premium (is)

A Sony sorra frissíti az okostelefonjait a legújabb Android főverzióra, és most már az Xperia XZ2 Premium tulajdonosok is örülhetnek ennek. A japán vállalat elsőként az Xperia XZ2 és XZ2 Compact okostelefonokra készített Android Pie frissítést, és ezeket követően arra lehetett számítani, hogy az Xperia XZ2 Premium fog következni, de nem így lett, időközben elkészült az Xperia XZ1, az Xperia XZ1 Compact és az Xperia XZ Premium frissítése. Most pedig a Sony pótolta a „lemaradását”, és már az Xperia XZ2 Premium számára is elérhetővé tette az Android 9.0-t.

A friss információk alapján a natív 4K-s felbontású kijelzővel szerelt okostelefonra az új szoftver a 52.0.A.3.84 azonosítóval érkezett meg. Ahogy a Sony a korábbi készülékeinél, úgy az Xperia XZ2 Premiumnál sem használja ki a gesztusvezérlési lehetőséget. Talán egy későbbi frissítés ezt is elhozza majd, de egyelőre le kell róla tenni. Az is ismert már, hogy az Android 9.0 esetében egy új kamerás applikációt küld bevetésre a vállalat. És mivel Xperia XZ2 Premium a gyártó egyetlen duálkamerás rendszerrel szerelt készüléke, bizonyos források elképzelhetőnek tartják, hogy itt egyéb extra lehetőségekkel is számolhatnak majd a felhasználók az eddigi funkciókon túl, de erről sajnos a Sony hivatalosan semmit nem mondott.

Galéria megnyitása

Ki kell még emelni a frissítést kapcsán, hogy a Sony odafigyelt a biztonsági frissítések beépítésére, és ennek köszönhetően az Android 9.0 már a novemberi biztonsági csomaggal karöltve ütötte fel a fejét a meglévő tulajdonosok okostelefonjain. Szóval ilyen tekintetben sem érheti kritika a japánokat.

A Sony korábban közzétett frissítési ütemtervének köszönhetően arról is beszámolhatunk, hogy mely mobilok kaphatnak legközelebb Android Pie frissítést. Ha minden a vállalat tervei szerint alakul, akkor legközelebb az Xperia XA2 kerül majd sorra a két társával, az Xperia XA2 Plusszal és az Xperia XA2 Ultrával.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap