Android 9.0-ra frissült a OnePlus 6

A OnePlus csúcsgépe a második nem Pixel eszköz, ami elmondhatja ezt magáról.

Android 9.0-ra frissült a OnePlus 6

A OnePlus már egy ideje tesztelte az Android Pie-t az aktuális zászlóshajóján, béta kiadásban a lelkesebb felhasználók hetek óta kipróbálhatták, most pedig már itt a végleges verzió, ami mindenki számára elérhető. Az új rendszer néhány extrával a fedélzetén toppant be.

A OnePlus 6 Android 9.0 frissítése a Google módosításai révén egy teljesen új grafikus felületet vonultat fel, melynél kiemelten fontos szerepet kap a gesztusvezérlés. A felhasználók ezt kihasználva gördülékenyebben navigálhatnak a mobiljukon, de persze némi időre mindenkinek szüksége lesz ahhoz, hogy ezt megszokja. Az új Android révén jobb lehet a telep kezelése is, itt ugyanis már megjelent az adaptív akkumulátor támogatás. Az egyéb változások mellett a OnePlus kiemelte, hogy ennek a frissítésnek a hozadékaként már a biztonsági szint is javulni fog, ugyanis a szeptemberi javítást tartalmazza az újdonság.

Galéria megnyitása
Android Pie béta a OnePlus 6-on

Az Oxygen OS 9.0 itt már egy új játékosoknak szóló üzemmóddal fog bevetésre kerülni. Ebben az esetben azt emelte ki a OnePlus, hogy már lesz egy új szöveges értesítési opció, és beállítható, hogy jelezze a harmadik féltől származó applikációkon keresztül beérkező hívásokat is szükség esetén. Változással kell számolnia az embereknek a Ne zavarj mód esetében is. Ennek a funkciónak a beállításai részletesebben vezérelhetőek, ezáltal kényelmesebben lehet majd használni. Remélhetőleg a teljesítménnyel nem lesz probléma az új rendszernél, a OnePlusnál állítólag egy teljesen különálló fejlesztői csapat, a Team FSE (Fast, Stable, Efficient) dolgozik azon, hogy minden területen jó optimalizáltság jellemezze az Androidot.

Az 1,52 GB-os méretű frissítés révén a OnePlus 6 lényegében a második olyan okostelefon (a Pixelek után) a piacon, amire elkészült az Android Pie – az első az Essential Phone PH-1 lett, ez rögtön a Pixelekkel együtt megkapta az új főverziót. Az új operációs rendszer OTA módon kopogtat majd be a felhasználókhoz, és fokozatosan fog terjedni.

Hogyan tovább? A OnePlus a későbbiekben valószínűleg egyszerre fogja kiadni a OnePlus 5 és 5T Android Pie frissítését, és készül a OnePlus 3/3T okostelefonok frissítésére is, melyeknek ez lesz az utolsó főverziója, amit megkapnak. A rövidesen reflektorfénybe kerülő OnePlus 6T pedig már elképzelhető, hogy eleve az Android 9.0-val, és rajta az Oxygen OS grafikus felülettel fog előkerülni a dobozából.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap