Android 9.0 frissítés egy újabb Samsungnál

Android 9.0 frissítés egy újabb Samsungnál

Többször is hangsúlyoztuk az elmúlt hetekben, hogy a Samsung a nehéz kezdés után most eléggé jó munkát végez a frissítések tekintetében, és ennek egy újabb ékes példájával állunk most szembe. A Galaxy J8 után most egy még szerényebb Galaxy J-szériás okostelefont is elért az Android 9.0.

Ezúttal a Galaxy J6-on a sor, ami az eddigi legolcsóbb Samsung, mely Android Pie frissítést kapott. Az Android 9.0 erre a készülékre sem csupaszon, hanem a vállalat frissen fejlesztett grafikus felhasználói felületével, a One UI-val karöltve érkezett meg. Az új rendszer telepítését követően az embereket egy teljesen más felület fogadja majd, ami szinte minden ízben át lett tervezve, és már úgy van kialakítva, hogy az egyszerűség és az átláthatóság mellett kényelmes kezelhetőség és természetesség jellemezze. Az eddigi visszajelzések alapján a Samsung szakemberei igazán kiváló megoldásokat hoztak ezúttal kalap alá, ezeknek köszönhetően pedig a régi készülékek tulajdonosai jobb élményben részesülhetnek. Számolni lehet itt kiterjesztett sötét móddal, ami sok területre elér az Androidon belül, új navigációs gombokra, gördülékenyen alkalmazható gesztusokra, és még sok egyéb módosításra.

Galéria megnyitása

Némileg szomorú a főverziós frissítés kapcsán, hogy a Galaxy J6-ra szabott operációs rendszer nem a legfrissebb biztonsági csomaggal látta meg a napvilágot, pedig néhány napja a Galaxy J8 esetében már az aktuális, áprilisi javítások voltak integrálva. Ebben az esetben még a márciusi javításokkal van dolga a tulajdonosoknak, de egy időköz frissítéssel később ez a gépezet is részesülhet az újabb biztonsági javításokból.

A mostani frissítés Olaszországban és Brazíliában bukkant fel szinte egyszerre, szóval nemzetközi szinten indult a terjesztése. A felhasználóknak egy 1,2 GB-os telepítőt kell letölteniük a művelet megkezdése előtt. A Samsung valószínűleg még több Galaxy A és Galaxy J okostelefonra fog Android 9.0 frissítést készíteni a következő hetekben, hónapokban, és a korrekt szoftvertámogatással a vállalat sokat nyerhet. Ezt látva az érdeklődők nagyobb bizalommal vásárolhatnak majd a jövőben Samsung készülékeket.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap