A Symantec kibocsátotta a Norton 2010 termékcsaládot

A Symantec kibocsátotta a Norton 2010 termékcsaládot

A világháló bűnözői minden lehetőséget megragadnak, hogy ellopjanak, amit csak tudnak: pénzt, adatot, sőt akár a személyazonosságot is - hangzott el a Norton 2010 szoftvercsalád bemutatásakor. A kiberbűnözés valódi bűnözés, ezért is bocsátotta ki a szoftverek gyártója az internetes védelmet teljesen új irányból megközelítő Norton 2010-et.

A Norton Internet Security 2010 és a Norton AntiVirus 2010 az új védelmi modellt, a Quorumot használja az új kártevők észlelésére, amely a hagyományos jellemzőkre és magatartásra építő módszereknél eredményesebb megoldás. A Quorum kiragadja a kiberbűnözők kezéből a legnagyobb fegyvert, hogy rémisztően gyorsan képesek egyedi kártevőket létrehozni, és ellenük fordítja - állítja a gyártó. A kiberbűnözők ugyanis annak reményében írják bőszen, és írják át egyedivé a kártevőiket, hogy amíg lehet, átcsússzanak a kártevőjellemzőket elemző szoftvereken. A Quorumnál éppen a fájl egyedisége és megkülönböztető jelei azok, amelyek segítségével ezek az új kártevők felderíthetők.

Ennek fényében talán nem véletlen, hogy az AV-Test.org független bevizsgáló laboratórium szerint a Norton 2010 béta "kiváló eredményt" nyújtott a hagyományos módszerekkel történő észlelést általában elkerülő aznapi veszélyek felderítésének legfrissebb vizsgálatában. A Norton 2010 termékek a Microsoft Windows XP-vel, a Windows Vistával és a Windows 7-tel működnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward