A Samsung és a YouTube együttműködése tovább folytatódik

Bejelentette a Samsung, hogy a Galaxy vásárlók ajándék prémiumot, a hajtogatós mobilok pedig új videós módot is kapnak.

A Samsung és a YouTube együttműködése tovább folytatódik

A Google videomegosztója és a Samsung már hosszú évek óta ápol kiváló viszonyt, melynek eredményeként már többször is részesülhettek az új eszközök vásárlói extra YouTube Premium időszakban. A Galaxy Z Flip és a Galaxy Fold felhasználók pedig még további előnyt is élvezhetnek a friss Flex módnak köszönhetően.

A hajtogatható okostelefonok esetében a Samsung a YouTube szakembereivel közösen kidolgozott egy flexibilis mobilokhoz optimalizált megjelenítési módot. Ez elsőként a Galaxy Z Flip számára lesz elérhető, és abban a helyzetben fog majd érvényhez jutni, amikor az adott eszköz csak részben van kinyitva, nincs teljesen síkba hajtva a felülete.

Galéria megnyitása

Ebben az állapotban az okostelefonokat ideálisan lehet egy asztalon vagy más sík felületen nézni, anélkül, hogy kézben kellene fogni a készüléket. És a kényelmes tartalomfogyasztás során a YouTube app a helyzet észlelését követően automatikusan félben osztott felületre vált át. Ilyenkor alulra kerül majd minden leírás, komment és egyéb járulékos információ, felül pedig csak a videó kap helyet. Persze egy 16:9-es felvételnél ilyenkor vastag fekete sávok lesznek a képen, de más esetben nagyon jól fog ez a felosztás mutatni. A kettő 4 colos részre vágott képernyőn szépen el fog különülni a videó az egyéb tartalomtól.

Galéria megnyitása

A Galaxy Z Flip tulajdonosok hosszú ideig élvezhetik majd reklámok nélkül a YouTube-ot, és akár a háttérbe letéve is hallgathatják majd offline a kedvenc zenéiket hónapokon keresztül teljesen ingyen. A Samsung ugyanis a különleges eszköz mellé 4 hónapig tartó ajándék YouTube Premiumot is ad. Sőt mi több, ezt igazából a vállalat számos felsőkategóriás készülék mellé biztosítja, szóval a Galaxy S20 5G széria tagjainál is garantált ez, és a Galaxy Fold sem kivétel alóla.

Galéria megnyitása

Ráadásul azok is kapnak ajándék YouTube Premiumot, akik valamilyen olcsóbb Galaxy A terméket, vagy egyéb középkategóriás új Samsung okostelefont vesznek, csak annyi a különbség, hogy ilyenkor be kell érni két hónapos előfizetéssel. De ez is több, mint amit más gyártók szerkezeteinek vásárlói kapnak.

Hasonló akciókat a Samsung és a YouTube már korábban is hirdetett. A mostani kampányban résztvevő mobilok esetében egyébként ráérnek a friss felhasználók élni a lehetőséggel, ugyanis az ajándék YouTube Premiumot 2021. március 5-ig bármikor be lehet váltani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap