A Realme már készül az IFA-ra, története során először

Azt egyelőre még nem is lehet biztosan tudni, hogy valóban megrendezésre kerül-e az esemény, de a kínai gyártó reménykedik ebben.

A Realme már készül az IFA-ra, története során először

A nagy nemzetközi elektronikai kiállításokra a koronavírus-járvány különösen nagy csapást jelentett. Gyakorlatilag február óta minden elmaradt. Az IFA viszont jelen állás szerint meg lesz rendezve, ha nem is a megszokott formában. És a Realme bejelentette, hogy a tervek szerint ott lesz a résztvevők között.

Tavaly kezdett el Európa irányába nyitni a Realme, és ez az idei év lenne számára a legelső, hogy részt venne Berlinben az IFA-n. Erről ráadásul nem is a fiatal márka, hanem maga az IFA számolt be hivatalosan a Twitteren.

Idén az IFA egy olyan különleges esemény lesz a tervek szerint, ami félig offline, félig online módon kerül lebonyolításra. Az eseményeket az interneten lehet majd folyamatosan nyomon követni a nagyközönségnek, a sajtó munkatársai viszont elvileg képviselhetik majd a legnagyobb lapokat a helyszínen. És bár az IFA nyilván kerüli a témát, de mi azért még semmi esetre sem vennénk biztosra azt, hogy tényleg meg lesz rendezve így a kiállítás.

Galéria megnyitása

Az elmúlt napokban, hetekben a koronavírus-járvány globálisan elkezdett fellángolni, azokban az országokban is növekedő esetszámokról lehet hallani, ahol esetleg már korábban sikerült fékezni a vírus terjedését. Az „ellaposított görbék” újra felfelé ívelőbe váltottak. Soha korábban nem volt annyi beteg a világon, mint amennyi most. És nem volnánk teljesen meglepve, ha a németek egyszer csak azt mondanák, hogy kész, le nem lehet megrendezni az IFA-t.

Természetesen a biztonság mindennél fontosabb, és a legtöbb cég nem szeretné kockára tenni az alkalmazottainak az egészségét. Borítékolhatóan nem lesz annyi szereplő Berlinben, mint amennyi normális körülmények között lenne. (A Samsung például már korábban jelezte, hogy nem lesz ott.) De ettől függetlenül még sok cég számára ez kifejezetten fontos.

Galéria megnyitása

A Realme igyekezete is rámutat arra, hogy a gyártóknak mennyire lényeges egyébként a kiállítás megrendezése. Itt a termékeiket rengeteg ismerheti meg testközelből, és például a Realme esetében valószínűleg sokan vannak, akik pusztán azért nem vásárolják még, mert előítéleteik vannak. Nem gondolják, hogy a kis kínai márka valóban kiváló minőségű eszközöket tud letenni az asztalra, márpedig az eddig tapasztalatok azt mutatják, hogy ez így van. Az IFA-n nagyon sokan vehetnék a kezükbe a Realme különböző modelljeit.

Jó eséllyel újdonságot is vinne magával a cég az IFA-ra, hiszen, ha már először ellátogat az egyik legfontosabb nemzetközi eseményre, akkor ott azért valószínűleg nem üres kézzel jelenik meg. De azért zárásképpen mindenképpen hozzátesszük, hogy azért remélhetőleg tényleg mindenki józan döntéseket fog hozni, és a kiállítók, valamint a szervezők is csak akkor tartják majd meg a tervek szerint a rendezvényt, ha teljesen biztonságosnak ítélik azt meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap