A OnePlus 6 és 6T is megkapta az Android 10-et

A OnePlus lendületesen szállítja a frissítéseket, bár ezúttal egy kisebb hiba is csúszott a gépezetben.

A OnePlus 6 és 6T is megkapta az Android 10-et

A OnePlus az egyike azoknak a gyártóknak, aki már elkezdte az Android 10 frissítés terjesztését a korábban megjelent okostelefonjainak körében. És a vállalat ezt olyannyira komolyan veszi, hogy már a Google mellett egyedüliként a tavalyi eszközeinek a frissítésével is elkészült. Viszont a terjesztés nem indult simán, ezért most pár napig várnia kell a tulajdonosoknak.

A OnePlus 6 és 6T esetében az OxygenOS nyílt bétatesztje már az elmúlt hónapban lezajlott, és ennek fényében nem érhette meglepetésként a felhasználókat az, hogy a kész Android 10 frissítés most útnak indult. A BBK alá tartozó vállalatnak már nagy tapasztalata van ezzel, hiszen a OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro már korábban frissült, sőt mi több, a OnePlus 7T széria kettő új tagja pedig már eleve ezzel az operációs rendszerrel és a megújult OxygenOS grafikus felhasználói felülettel a fedélzetén érkezett meg. És még a OnePlus 5, valamint a OnePlus 5T is megkapja majd a szóban forgó frissítést, viszont ezekre az okostelefonokra már csak jövőre lesz kész az Android 10 és az OxygenOS 10 párosa.

Galéria megnyitása

A főverziós frissítések általában nagyra nőnek, és ezúttal sincs ez másként. A OnePlus 6 modelleknél 1,8 GB körüli csomagra kell számítani. A változáslista szerint olyan módosítások történtek itt, mint az új grafikus elemek megjelenése, ami a gyorsbeállításokon belül testre is szabható, és a gesztusvezérlés még határozottabban ki lett emelve. Ez utóbbi fejlesztés révén hatékonyabban lehet majd használni a mobilokat ujjmozdulatokkal. A biztonságot tekintve a felhasználónak már lehetősége lesz arra, hogy a lokációs információ elérését is korlátozza.

Bizonyára sokan örülnek majd a OnePlus azon újításának, ami a Game Space nevet viseli, és arra szolgál, hogy a játékokat egy helyre hozza össze. A vállalat már generációk óta sokat tesz a gamerekért, akiknek ezáltal jobb élményben lehet része. És a Game Space is hozzájárul majd a magasabb szintű játékérzés biztosításához. Az Ambient Display funkció pedig kapott egy kontextuális kijelzési módot, ami intelligensen fog információkat megjeleníteni időtől, helytől és előre ismert eseményektől függően. És sokak örömére ettől kezdve már kulcsszavak alapján is lehet majd a spam üzeneteket blokkolni, így például a szolgáltatók tájékoztatóinak is búcsút lehet mondani.

A frissítés kész, de a terjesztés jelenleg áll. A OnePlus 6 és OnePlsu 6T tulajdonosok villámgyorsan jelezték a vállalat felé, hogy a telepítést követően problémát tapasztaltak az ujjlenyomat-olvasó használata közben. És mivel a OnePlus számára elsőbb a felhasználók elégedettsége mindennél, ezért a vizsgálódás helyett inkább azonnal leállította a frissítés terjesztését, hogy minél kevesebb ember legyen potenciálisan hibának kitéve.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap