Shop menü

A KIA EV9-HEZ SZABOTT PROJEKTORRAL ÁLLT ELŐ A SAMSUNG

A Kia és a Samsung egy meglévő és nálunk is elérhető termékből csinált egy különkiadást az új elektromos SUV-hoz.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
A Kia EV9-hez szabott projektorral állt elő a Samsung

A Samsung tavaly mutatta be a The Freestyle elnevezésű projektort, aminek az volt a legfőbb különlegessége, hogy egyszerűen lehetett hordozni, és bárhol beüzemelhető volt egy kis filmezéshez. Mára ez a termék eljutott hazánkba is, most pedig befutott egy különleges kiadása, amit a vállalat az egyik legnagyobb dél-koreai autógyártóval hozott össze.

A Kia és a Samsung kollaborációjának eredményeként üdvözölhetjük a The Freestyle EV9 Editiont.

Az újdonságot a Samsung az EV 9 villanyautóhoz tervezte, ami egyebek mellett így már egy hozzáigazított projektort is fel tud mutatni A szerkezetre egy új burkolat került, ami az „Ocean Matte Blue” fantázianévre hallgat. Egy olyan kék színről van szó, ami nagyon hasonlít az EV9 különleges kék fényezésére, ami egyébként nem matt, de ugyancsak „Ocean Blue” névre hallgat. Szóval a két termék egyaránt óceánkék árnyalatban pompázik.

Galéria megnyitása

Az EV9 egy olyan családi autó lett, amivel az emberek bátran kimehetnek majd a hegyekbe túrázni, sátorozásnál is élhető lesz. A szórakozásról pedig már a The Freestyle projektorral is lehet majd gondoskodni. Egy nagyon gazdaságos működésre képes eszközről van szó, amit lehet majd tölteni közvetlenül a villanyautó által biztosított hálózatról. A Kiáknál a 230 V-os aljzat is biztosított, szóval bármit lehet tölteni az autókról. 3680 W-ig akármilyen fogyasztóval megbirkózik, hírünk alanya viszont maximum 50 W-ot fogyaszthat, tehát ebből nem lesz gond.

Galéria megnyitása

A The Freestyle képes akár 100 colos képet vetítetni, csak megfelelő felületet találjon ehhez az ember. A szerkezet beállítása nagyon egyszerűen megy majd, éppen ezért a felhasználók a szórakozásra tudnak majd összpontosítani. Full HD felbontást támogat a szerkezet, LED a fényforrása, és HDR10 tartalmakat is tud kezelni. Csak 830 gramm a The Freestyle tömege, és van hozzá egy hordozó tok is, ami megóvja a fizikai sérülésektől például az autó csomagtartójában az egyéb holmik között. A Samsung Tizen rendszere fut a terméken, összehangolható lesz mobilokkal és más eszközökkel.

Galéria megnyitása

A készülék kapcsán a Samsung kiemelte: „A The Freestyle EV9 Edition az első olyan kollaborációs termék, amit a vállalat egy fenntarthatóságra törekedő járműgyártóval közösen hozott össze.” Hozzátette a Samsung szakembere azt is, hogy reményei szerint a vásárlóknak ezáltal még színesebb élményekben lehet majd része az utazások során, bármerre is visz az útjuk. A The Freestyle-t egyébként is direkt úgy tervezte a cég, hogy jól hordozható legyen, így egy autóban otthonos helyet talált.

Ugyan nem beszélt arról a Samsung, hogy limitált termékről lenne szó, de nem lehet majd egyszerűen hozzájutni. Ha valaki szeretne egy The Freestyle projektort matt óceánkék színben, azt el kell keserítenünk. Ezt egyelőre csak Dél-Koreában lehet megvásárolni, és tényleg a Kiákhoz tervezték, olyannyira, hogy csak a lojális Kia vásárlókt juthatnak majd hozzá Kia tagsági pontokért cserébe.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére