A Huawei széttrollkodta az iPhone rajtját

Amivel igazából a vásárlók mindenhol jól jártak.

A Huawei széttrollkodta az iPhone rajtját

Az iPhone-okkal szinte minden nagyobb gyártó előszeretettel viccelődik, és bizony vannak olyan trollkodások, amik tényleg említésre méltóak, mert még hasznuk is van belőle a vásárlóknak. A Xiaomi például olyan eszközcsomagokat állított össze, amik ugyanannyiba kerülnek, mint az egyes iPhone modellek, csak a kínai alakulat okostelefont, notebookot és még más egyebet is ad azért a pénzért.

Az új iPhone XS és iPhone XS Max pénteken került a boltok polcaira, a Huawei pedig ezt az alkalmat megragadva lendült mozgásba. A cég az Apple okostelefonjáért sorban állókat próbálta megtrollkodni vagy éppen felvidítani, attól függően, hogy ki mennyire találta poénosnak a Huawei húzásait. A kínai vállalat világszerte több helyen is különböző érdekes akciókba kezdett.

Galéria megnyitása

Összesen három „merényletről” lehet beszámolókat találni a közösségi oldalakon, de nem kizárt, hogy ennél több akciót is végrehajtott a Huawei. A vállalat Londonban egy furgonnal parkolt oda a sorban álló tömeghez, és ingyen üdítőt osztogatott, illetve töltési lehetőséget biztosított a felhasználóknak. A járművekre pedig a Juice szót pingálta, ami az angolban nemcsak a gyümölcslére használatos, hanem a mobilok akkukapacitására is. Az nem derült ki a beszámolókból, hogy milyen innivalóval szolgált a Huawei, de azt szintén felfestette az autóra, hogy almalevet nem tartalmaz a frissítő. Amszterdamban a vállalat egy kényelmes kanapét tett ki az utcára a cég a várakozók számára, aminél lehetőséget biztosított a mobilok töltésére is a pihenés mellett.

Galéria megnyitása

A legjobban viszont minden kétséget kizáróan azok jártak, akik Szingapúrban álltak sorban az új generációs iPhone-okért, itt ugyanis a Huawei hordozható akkumulátort ajándékozott az embereknek azzal a felirattal, hogy „You’ll need it.” vagyis „Szükséged lesz rá.”. A kínai alakulat ebben az esetben nem kis összeget fordított a trollkodásra, ugyanis 10 000 mAh-s kapacitású, SuperCharge támogatást nyújtó energiahordozókat osztott szét, amelyek állítólag Szingapúrban átszámítva nagyjából 80 dollárért vásárolhatóak meg.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap