A Huawei széttrollkodta az iPhone rajtját

Amivel igazából a vásárlók mindenhol jól jártak.

A Huawei széttrollkodta az iPhone rajtját

Az iPhone-okkal szinte minden nagyobb gyártó előszeretettel viccelődik, és bizony vannak olyan trollkodások, amik tényleg említésre méltóak, mert még hasznuk is van belőle a vásárlóknak. A Xiaomi például olyan eszközcsomagokat állított össze, amik ugyanannyiba kerülnek, mint az egyes iPhone modellek, csak a kínai alakulat okostelefont, notebookot és még más egyebet is ad azért a pénzért.

Az új iPhone XS és iPhone XS Max pénteken került a boltok polcaira, a Huawei pedig ezt az alkalmat megragadva lendült mozgásba. A cég az Apple okostelefonjáért sorban állókat próbálta megtrollkodni vagy éppen felvidítani, attól függően, hogy ki mennyire találta poénosnak a Huawei húzásait. A kínai vállalat világszerte több helyen is különböző érdekes akciókba kezdett.

Összesen három „merényletről” lehet beszámolókat találni a közösségi oldalakon, de nem kizárt, hogy ennél több akciót is végrehajtott a Huawei. A vállalat Londonban egy furgonnal parkolt oda a sorban álló tömeghez, és ingyen üdítőt osztogatott, illetve töltési lehetőséget biztosított a felhasználóknak. A járművekre pedig a Juice szót pingálta, ami az angolban nemcsak a gyümölcslére használatos, hanem a mobilok akkukapacitására is. Az nem derült ki a beszámolókból, hogy milyen innivalóval szolgált a Huawei, de azt szintén felfestette az autóra, hogy almalevet nem tartalmaz a frissítő. Amszterdamban a vállalat egy kényelmes kanapét tett ki az utcára a cég a várakozók számára, aminél lehetőséget biztosított a mobilok töltésére is a pihenés mellett.

A legjobban viszont minden kétséget kizáróan azok jártak, akik Szingapúrban álltak sorban az új generációs iPhone-okért, itt ugyanis a Huawei hordozható akkumulátort ajándékozott az embereknek azzal a felirattal, hogy „You’ll need it.” vagyis „Szükséged lesz rá.”. A kínai alakulat ebben az esetben nem kis összeget fordított a trollkodásra, ugyanis 10 000 mAh-s kapacitású, SuperCharge támogatást nyújtó energiahordozókat osztott szét, amelyek állítólag Szingapúrban átszámítva nagyjából 80 dollárért vásárolhatóak meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward