A Huawei is készül az IFA-ra, mégpedig ismerős tematikával

A Honor által már korábban belengetett témát fogja feszegetni az újdonságaival a kínai vállalat.

A Huawei is készül az IFA-ra, mégpedig ismerős tematikával

Már augusztus elején beszámolhattunk arról, hogy a Honor ott lesz az IFA-n, és valószínűleg bárki mert volna fogadni arra is, hogy a Huawei sem hiányzik majd az előadók soraiból, de ez hivatalosan csak most nyert megerősítést.

Az IFA az idei évben sajnos közel sem egy olyan forgatag lesz, mint korábban volt, mert a koronavírus-járvány miatt rendkívül szigorús óvintézkedések mellett kerül megrendezésre. És a résztvevők száma a minimálisra lesz szorítva, a közvetítéseket viszont online figyelemmel lehet majd követni. A Huawei által megrendezésre kerülő esemény általában egyébként is megtekinthető online, így nem meglepő, hogy idén sem lesz ez másként. De mikor kerül sor a bemutatóra, és mire számíthatunk?

Galéria megnyitása

Az elektronikai kiállítás első napján, tehát szeptember 3-án tartja meg az eseményét a Huawei, egy nappal a Honor előtt, amiről már korábban beszámoltunk. A Huawei sajtóbemutatója délután kettő órára lett időzítve, és előre láthatólag valamivel több mint egy órán keresztül fog tartani.

Egyelőre konkrétumokat nem lehet arról hivatalosan tudni, hogy a Huawei milyen újdonságokkal készül, de a cég egy kicsi iránymutatásról gondoskodott egy rövid címmel, ami így hangzik: „Huawei’s vision for a seamless AI life”, vagyis a Huawei víziója a zökkenőmentes MI életre. És ez nagyon hasonlít arra az „Expand your smart life” szlogenre, amit a Honor lengetett be a saját IFA 2020 eseménye kapcsán.

Galéria megnyitása

A Huawei bemutatóján előre láthatólag sok szó esik majd arról, hogy a vállalat milyen kapcsolódó eszközökben gondolkodik a jövőre nézve. Valószínűleg szóba fog kerülni az 1+8+N stratégiája, aminek az alapja az eszközkínálat gazdagsága, sokszínűsége. Jó eséllyel ehhez a stratégiához érkeznek majd új termékek is.

Szinte biztosan ki fog térni az eseményen a Huawei a Kirin rendszerchipekre is. Bár ezeknek a sorsa most nagyon kérdőjeles, miután az Egyesült Államok már azt is elérte, hogy a TSMC ne szolgálja ki szeptember közepétől a céget. Ezen a termékvonalon a Kirin 1020 bejelentése érik, ami a Huawei Mate 40 szériában jelenne meg a korábbi információk alapján. Tavaly a Kirin 990-et a vállalat Berlinben, az IFA helyszínén állította reflektorfénybe, ezért számítanak arra az emberek, hogy a Kirin 1020 esetében is hasonló lesz majd a helyzet.

A nehéz helyzetben levő gyártó általában arról nem szokott beszélni, hogy milyen módon próbál túlélni, így a problémákról valószínűleg nem fog szó esni a mostani eseményen sem, pedig a sajtót minden bizonnyal most leginkább az izgatja, hogy milyen lépéseket tervez a cég a túlélés érdekében.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap