A Galaxy Watch3 funkcióit szállítja egy frissítés a Galaxy Watch Active2-re

Lesz már a korábbi órán fejlettebb egészségügyi, kommunikációs és hálózati lehetőség is egyebek mellett.

A Galaxy Watch3 funkcióit szállítja egy frissítés a Galaxy Watch Active2-re

A Samsung az utóbbi időben nagyon kitett magáért, ha frissítésről volt szó. Sokszor eljuttatta az újabb eszközeinek szoftveres fejlesztéseit a korábbi termékekre is. És most is ez a helyzet, a Galaxy Watch3 által felvonultatott hasznos és érdekes megoldások egy részét most a Galaxy Watch Active2 is megkapja.

Elsősorban a sportolóknak szeretne a kedvében járni a Samsung, éppen ezért azt emelte ki először, hogy a Watch Active2 számára már elérhető lesz a Futáselemzés 2 funkció. Ez a megoldás segíti a felhasználókat abban, hogy jobb teljesítményt tudjanak kihozni magukból, és a technikájukat is tudják csiszolni.

Lesz már itt különálló futáselemzési opció is, ami különböző részletes mérési adatokkal fog szolgálni például az aszimmetriára, a ritmusra, a vertikális kilengésre, a talajérintési időre vonatkozóan. Ezeket az adatokat kielemezve az ember tudja majd fejleszteni a technikáját, és ez segítheti abban, hogy jobb eredményeket érjen el a későbbiekben.

Galéria megnyitása

Bevezetésre kerül a VO2 max mérési lehetőség is. Ez már azoknak nyújthat jó segítséget, akik nemcsak alkalomadtán, hobbiszinten sportolnak, hanem akár versenyeket is teljesítenek időnként. Ennek az értéknek a figyelésével fejleszthető például a kitartás, állóképesség.

A Samsung az esésérzékelési lehetőséget is biztosítja már a Galaxy Watch Active2-re, ami főleg az idősebbek számára lehet már hasznos, de egyébként nyilván másoknak is jól jöhet. Az okosóra a mozgási szenzorokat kihasználva képes felismerni, ha a viselője eleshetett, és ilyenkor magától tud SOS értesítést küldeni az előre bevitt kapcsolatok számára. Négy névjegyet lehet bevinni értesítendőként, így biztosan hamar a segítségére siethetnek annak, aki bajban van.

Galéria megnyitása

A kommunikációból is hatékonyan ki tudja majd venni a részét a karóra a frissítést követően, mert már nemcsak, hogy a szöveges üzeneteket képes lesz megjeleníteni, hanem a hangulatjelekkel, és még a képekkel is boldogulni fog. Sőt mi több, az intelligens válaszüzenetekkel bármire lehet érdemben reagálni pillanatok alatt, az okostelefon előhorgászása nélkül.

Galéria megnyitása

Fontos része a szoftveres fejlesztéseknek, hogy már a komplett beszélgetéseket lehet majd látni egy-egy új üzenet megjelenésekor, nemcsak a legfrissebb üzenetet. Így hamar fel tudja venni az ember a csevegés ritmusát akkor is, ha esetleg többnapos üzenetre kapott választ. Néhányan pedig azt is örömmel vehetik, hogy már az AR Emoji matricák és a Bitmojik is elérhetőek csuklóról.

Kisebb újítás, hogy az okostelefonon használt lejátszási listákat már bármikor direktben el lehet majd érni az okosórán keresztül, és a lejátszás vezérlése pedig már eddig is megoldott volt. Így még jobb lehet az élmény a mobil, az okosóra és a Galaxy Buds eszközök használata során. És még egy apróság, hogy lehet ezentúl görgetett képernyőmentéseket rögzíteni az okosóráról, ami automatikusan átküldésre kerül az okostelefonra. Így lehet például az edzés végén az elért eredményt rögzíteni és ez is megosztható másokkal.

Galéria megnyitása

A Samsung Galaxy Watch Active2 frissítése fokozatosan válik elérhetővé minden felhasználó számára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap