A Galaxy S10 és Note10 is megkapja a Galaxy S20 számos újítását

A Samsung egy frissítés révén sok újdonsággal szolgál a korábbi készülékek felhasználói számára.

A Galaxy S10 és Note10 is megkapja a Galaxy S20 számos újítását

A Galaxy S10 és a Galaxy Note10 remek lehetőségeket nyújt, viszont már bemutatkozott a Galaxy S20, ami természetesen egy sor fejlesztést vonultatott fel nemcsak hardveres, hanem szoftveres fronton is. De a jelek szerint a Samsung nem szeretne extra előnyt kovácsolni ebből, ezért bejelentette, hogy a korábbi csúcsmodelleket számos szoftveres újítással vértezi fel.

Főleg a kamerával és a képalkotással kapcsolatos frissítések bukkantak fel a Galaxy S10 és a Galaxy Note10 frissítési csomagjában. A kamera dedikált applikációjában új menük várják majd a felhasználókat. Elérhető lesz már ezeken a készülékeken is az AR Zones, valamint az Okos felvétel (Single Take). Ez utóbbi lehetőséget nyújt arra, hogy a felhasználó egyszerre sok fotót és videót rögzítsen, majd ezeknek a kiválogatását ráhagyja a mesterséges intelligenciára. Az MI képes kiválasztani a legjobban sikerült felvételeket.

Galéria megnyitása

Új helye lesz a saját szűrőknek, és a Custom Filter pedig olyan egyedi szűrőt alkot a kedvelt képek alapján, amit a felhasználó később tetszés szerint alkalmazhat. És a szelfik tónusával lehet már innentől játszani.

Galéria megnyitása

A videózásnál is lesz már profi felvételi mód, ami több beállítási lehetőség elérését teszi lehetővé egyidejűleg (ISO, záridő és egyebek). Videózás közben lehet majd váltani a főkamera és a frontkamera között, és az előlapi képalkotónál is lehet már 60 FPS-es felvételekkel számolni minden elérhető felbontáson. Továbbá a Galaxy S10 és a Galaxy Note10 felhasználóknak is lehetősége lesz arra, hogy Timelapse (Hyperlapse) felvételeket örökítsenek meg rossz fényviszonyok mellett, például éjszaka.

Galéria megnyitása

A Galériában már lehetőség lesz arra, hogy a hasonló témájú fotókat a rendszer magától összerendezze, ezzel egyszerűbbé téve a fotók, videók menedzselését. A Clean View névre hallgató funkció teljesen automatikusan működik, de az albumok képe szabadon állítható kedvelt felvételekre.

Galéria megnyitása

A csoportokat könnyedén lehet albumokba összerendezni, vagy a kisebb csoportokat és albumokat is lehet nagyobb csoportokba összevonni. Az új intelligens keresőt használva a témák és dátumok alapján könnyen lehet majd keresni. A gyors vágási opciónak hála pedig pillanatok alatt lehet majd vágni a képeken, hogy megfelelő legyen a kompozíció.

Galéria megnyitása

Az AR Emoji funkció sem marad ki a frissítésből ezen a fronton már biztosított lesz a manuális szerkesztési lehetőség, és továbbfejlesztett arckövetési rendszerrel lehet számolni, ami jobb élményről gondoskodik ezeknek a használatakor. Viszont itt vigyázni kell, mert a frissítés során minden korábbi AR Emjoi meg fog semmisülni, szóval ezeket újra kell kreálni a telepítést követően.

A Samsung saját szoftveres billentyűzetében számolni lehet majd bizonyos nyelvek mellett a többnyelves fordítási funkció megjelenésével. És már egy kereső is lesz ezen a felületen, amiben a hangulatjeleket és a matricákat egyszerre lehet megtalálni egy-egy érzelemhez, témához kapcsolódóan. A szövegszerkesztés során pedig egyszerűen, kétujjas húzási gesztussal lehet majd lépéseket visszavonni, vagy a visszavonást visszacsinálni. Továbbá egy dedikált ikont lehet már használni a Samsung Pass azonnali elérésére.

Apróság még a frissítésben, hogy a Quick Share-rel a felhasználók akár egyszerre több közeli Galaxy készülékkel is megoszthatnak fotókat, videókat vagy nagyméretű fájlokat, ha azok is használják a Quick Share-t. A Music Share funkcióval pedig már a lejátszás megszakítása nélkül lehet további Bluetooth-os készülékre megosztani zenét, hogy azt más is élvezhesse.

A Samsung Galaxy S10 és a Galaxy Note10 készülékek globálisan, fokozatosan kapják meg ezt a nagyra nőtt frissítést a következő napokban, hetekben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap