A FaceTime-ot (is) érinti az iOS 12.1.1

A FaceTime-ot (is) érinti az iOS 12.1.1

Az Apple csak most indította el az iOS 12.1 operációs rendszert, de máris elérhető az első javításnak a bétája, az iOS 12.1.1 beta 1 kiadás. Túl sokat nem árult el a cupertinói alakulat a friss szoftververzióval kapcsolatban, de arra fény derült, hogy a FaceTime több fronton is változik.

Az iOS 12.1 egyik, ha nem a legnagyobb újítása az volt, hogy a FaceTime révén már lehetőséget biztosít a csoportos videohívások bonyolítására. Ennek köszönhetően akár 32 ember is beszélgethet szimultán egymással. Az iOS 12.1.1 béta 1-nél pedig a FaceTime grafikus felülete néhány ponton átalakul, megváltozik például az alsó sáv, ami a gyorsan elérhető funkciókat tartalmazza – ilyen például a némítás és a kameraváltás –, és kényelmesebben, csak egy felfelé húzó gesztussal hozzá lehet majd férni a többi beállításhoz, melyeket eddig a „hárompontos gomb” megnyomásával lehetett előcsalni. Továbbá már (újra) lehetőséget biztosít arra is a videós platform, hogy élő fotókat rögzítsenek a felhasználók a beszélgetések közben. Ezzel az opcióval a felhasználók megörökíthetik a videocsevegések fontos vagy éppen vicces momentumait.

Galéria megnyitása

Az iOS 12.1.1 bétája a FaceTime-ot érintő fejlesztéseken felül magában foglal az Apple Hírek szolgáltatása kapcsán is egy új opciót, amivel bizonyos körülmények között el lehet rejteni az oldalsó sávot. És az Apple Watch alkalmazás ikonja pedig úgy változott meg, hogy jobban hasonlít az új generációs, Apple Watch Series 4 modellre a grafikája.

Az újdonságot azok a felhasználók, akik a korábbi bétákat is telepítették, minden gond nélkül OTA módon vehetik igénybe, azoknak viszont, akik most szeretnének csak részesülni a bétákból, be kell először lépniük az Apple Beta Software Programba. A frissítés minden eszközön használatba vehető, ami támogatja az iOS 12-t.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap