30 wattal is képes tölteni a Realme új powerbankja

A Dart Charge támogatást nyújtó eszköz pillanatok alatt képes életet lehelni a lemerült mobilokba.

30 wattal is képes tölteni a Realme új powerbankja

A Realme folyamatosan gyarapodó kínálatában ezúttal egy érdekes új kiegészítő jelent meg. A továbbiakban egy friss powerbankkal ismerkedhetünk meg, mely szükség esetére nemcsak, hogy elegendő szuflával rendelkezik, hanem igazán gyorsan képes is ezt leadni.

A hordozható akkumulátor eléggé átlagos paraméterekkel rendelkezik igencsak feltűnő megjelenés mellett. Egy 10 000 milliamperórás kapacitású megoldásról beszélhetünk, és a készülékben lítium-polimer telep fedezhető fel. Bár ez manapság már néhány mobil két alkalmas feltöltésére sem egészen elegendő, azért a tervezők úgy kivitelezték az eszközt, hogy kettő készüléknek is lehessen róla vésztöltéssel szolgálni.

Galéria megnyitása

Kettő USB csatlakozó található a szerkezeten, az egyik teljes értékű csatlakozó kizárólag más masinák táplálására szolgál, a másik pedig egy C-típusú, amin keresztül a powerbank is tölthető, de mobilt és más eszközt is lehet hozzá drótozni töltési céllal. A különböző csatlakozókon keresztül eltérő módon áramlik majd az energia, ezt figyelembe véve kell majd a töltésnél a berendezéseket csatlakoztatni. (Szükség esetén még akár még notebookba is képes némi életet lehelni a telep.)

Galéria megnyitása

Az eszköz sok készüléket képes akár 30 wattal tölteni, például mindent, ami a VOOC protokollt támogatja. Ez több mint 50 százalékkal gyorsabb töltést tesz lehetővé, mint amire az általános 18 watt mellett lehetőség nyílik. És a jó hír az, hogy itt számos egyéb gyorstöltési eljárás is támogatott, ennek köszönhetően képes 25, 20, 18 vagy 15 wattos teljesítményt is leadni, ha az érintett mobil éppen azt támogatja, a 10 wattos töltés pedig alapnak tekinthető bármilyen ma kapható gépnél.

Galéria megnyitása

Az újratöltés megfelelő adapter használata mellett mindössze 1,9 órát vesz igénybe, annak köszönhetően, hogy a hordozható akkumulátor is támogatja a 30 wattos teljesítménnyel történő táplálást. Egy összetett, 15 réteges védelmi rendszer van itt folyamatosan résen, hogy semmi gond ne történhessen. Figyeli az elektronika a feszültséget és minden mást is, hogy elkerülhető legyen a túltöltés, rövidzárlat, túláram, töltéskimaradás és egyéb gondok. Fontos, hogy van alacsony energiával történő töltési mód is, ami a viselhető kiegészítők táplálásához szükséges.

Galéria megnyitása

Eléggé modern burkolatot kapott a Realme újdonsága, karbonmintás az eszköz „bőre”, a színe pedig a feketét és a citromsárgát ötvözi kétféle módon, lesz, ahol a fekete dominál, és ahol pedig a sárgáé a főszerep. Az egyébként formás, műanyag házzal ellátott szerkezet 17 milliméterre emelkedik ki a síkból a legvastagabb pontján, és 230 grammot nyom, ami nagyjából átlagos egy ilyen képességű telep esetén.

A Realme 10000 mAh Dart Charge powerbank Indiában már megvásárolható, és szélesebb körben is elérhető lesz. A termék 2000 rúpiát kóstál, ami nagyjából 8300 forintos összegnek felel meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap