286 millió dollárt oszt szét dolgozói között a Huawei

A cég azt honorálja, hogy jól sikerült az elmúlt időszak és az Egyesült Államoktól való függetlenedés is gördülékenyen halad.

286 millió dollárt oszt szét dolgozói között a Huawei

A Huawei nemcsak szavakban szeretne hálát mondani a munkavállalóinak azért, mert a nehéz időkben is kitartanak mellette. A vállalat vastag bónuszt ad a dolgozóknak annak elismeréseként, hogy hozzájárultak a cég sikeréhez az elmúlt hónapokban is, és mindent megtettek azért, hogy képes kegyen Amerikától függetlenedni.

Többször is beszéltünk már arról, hogy a Huawei nagyon nehéz időszakot él most meg, de sok munkavállaló mindent belead annak érdekében, hogy a cég a jövőben is kiválóan szerepelhessen. És olyan komoly bónuszt adott ezért a cég a dolgozóknak, amilyenre korábban még nem volt példa. Világszerte 170 országban több mint 190 ezer különböző posztot betöltő munkás kapott extra juttatást a Huawei-nél.

Galéria megnyitása

Valószínűleg a Huawei sem bízott abban májusban, hogy ilyen módon sikerül egészen mostanáig átvészelni azt, hogy az Egyesült Államok nagyon durva szankciókat lengetett be ellene. Ezek még most is a levegőben lógnak a további döntéshozatalig. A kínai alakulat az okostelefonok szegmensében valósággal brillírozott, és a hálózati eszközök ágazata is egészen jól szerepelt. Egyre növekedik például az 5G partnerek száma, miközben az USA éppen ennek az ellenkezőjét szerette volna elérni. És ez tagadhatatlanul a dolgozók érdeme is a Huawei meglátása szerint. Mint ahogy az is, hogy több ponton sikerült az USA-tól függetlenedni a színfalak mögött.

A vállalat legtöbb munkatársa számára dupla fizetés jár ebben a hónapban, de a bónusz mértéke egyébként kicsit összetettebb módon lett megállapítva ennél. Egy belső dokumentum tanúsága szerint az összes olyan Huawei dolgozó, aki C teljesítményszint feletti besorolással rendelkezik, és nem volt semmilyen biztonsági szabálysértése, nagyobb fizetéshez juthatott az októberi alapilletményénél. És a teljes bónuszra szánt összeg pedig 2 milliárd jüan volt, ami átszámítva az aktuális árfolyamon 286 millió dolláros összeget jelent. És ez bizony már egy ekkora vállalatóriásnál is egészen kiemelkedőnek tekinthető.

Galéria megnyitása

Egyébként az augusztusi halasztást követően november 19-én fogja kihirdetni az Egyesült Államok, hogy milyen döntés született a Huawei ügyében. A cég a legvalószínűbb forgatókönyv szerint továbbra is rajta lesz az USA által összeállított, nemzetbiztonság kockázatot jelentő entitások listáján, de számos partnerének biztosítva lesz külön kereskedelmi engedély, és ezekkel továbbra is tarthatja a kapcsolatot. És bár már egyszer el lett halasztva a szabályozás bevezetése, az sem elképzelhetetlen, hogy újabb halasztást fog bejelenteni az Egyesült Államok.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap