2 millió euróval segít a COVID-19 elleni harcot a Vodafone

2 millió euróval segít a COVID-19 elleni harcot a Vodafone

A Vodafone Csoport nagyon aktívan segíti a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet kezelését. A vállalat számos jó döntéssel járult hozzá ahhoz, hogy megfelelő segítséget tudjon biztosítani a felhasználók számára a saját módszereivel. Most pedig arról számolhatunk be, hogy újabb kiemelkedő lépést tett, létrehozott egy pénzügyi alapot.

A Vodafone egyebek mellett ingyen mobilinternet kerettel és ajándék percekkel szolgált az embereknek a koronavírus-járvány miatt, és minden fontosabb oktatási rendszernek az online elérését korlátlanná tette. Nem számolja a tanév végéig az mozaweb.hu, az ekreta.hu és még egy sor másik weblapnál az adatforgalmat.

Ezúttal a vállalat egy olyan segélyalapot hozott létre, amit teljesen arra szán, hogy a támogatott szervezetekhez beérkező vállalati adományokat kiegészítse, a lehetőségeihez mérten megduplázza. Ez a keret jelen állás szerint 2 millió eurós forrást biztosít, amiből a Vodafone Magyarország is jelentős szeletet hasíthat ki megfelelő mennyiségű adomány felajánlását követően.

Galéria megnyitása

Az új Vodafone Alap direkt úgy lett kialakítva, hogy nem első kézből biztosítja az adományokat a rászorulóknak, mert a cég tisztában van azzal, hogy az nem hatékony módja az adományozásnak. Azoknak a szervezeteknek segít a szolgáltató, akik az adott területen aktívak és próbálnak helytállni. Hazánkban a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára lehet adományokat biztosítani, amiket a Vodafone Csoport megdupláz.

A Vodafone Csoport és Alapítvány már eddig 5,4 millió eurós összeget fordított adományozásra és a felhasználói megsegítésére összesen, különböző formákban. Ez az összeg pedig a következő hetekben, hónapokban még tovább fog növekedni. A vállalat folyamatosan dolgozik azon, hogy a lehető leghatékonyabb módon tudjanak segíteni a bajbajutottakon.

„Eszközadományokkal a koronavírust megelőzően is több alapítványt támogattunk, többek között laptopok, SIM kártyák, Mobil Wifik és tabletek biztosításával. A jelenlegi veszélyhelyzetben úgy gondoljuk, hogy ezeknek a szervezeteknek most minden korábbinál nagyobb segítségre van szükségük. Bízom benne, hogy sikerül előteremtenünk a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára azt a plusz finanszírozást, amelyre most különösen nagy szükségük van” – jelentette ki Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Igazgatóságának alelnöke.

A mostani finanszírozási kampány egészen június végéig tart, és bízik abban a Vodafone Csoport, hogy a munkatársai minél több adományt nyújtanak majd, amit a fentieknek megfelelően az új Vodafone Alapból fog megduplázni legfeljebb 2 millió eurós értékben. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hatékonyan tudja felhasználni az adományokat, éppen ezért már minimális hozzájárulással is jelentős segítségről lehet gondoskodni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap