Windows Phone alapokra is elkészült a Skype

Windows Phone alapokra is elkészült a Skype, és ezzel a lépéssel a szoftver minden fontosabb mobilplatformot meghódított.

Windows Phone alapokra is elkészült a Skype

Windows Phone alapokra is elkészült a Skype, és ezzel a lépéssel a szoftver minden fontosabb mobilplatformot meghódított.

A most bemutatott Skype több új képességet is kapott a bétában látottakhoz képest. Ilyen például a kapcsolatkezelő, amivel ezentúl meghívhatunk, vagy letilthatunk partnereket, valamint a felkéréseket is elfogadhatjuk. További plusz, hogy a végleges változat esetében már nem csak döntött telefonnal lehet videohívásokat bonyolítani. A Microsoft jelezte, hogy nem minden Market Place-en fog egyszerre felbukkanni a szoftver, így senki ne riadjon meg, ha esetleg nem látja a Skype-ot, néhány napon belül mindenki számára elérhető lesz. Egyelőre a magyar nyelvről viszont le kell mondanunk, mivel a beszélt 18 nyelv közé a miénk nem fért be, de a későbbiekben a honosítást is megoldják a készítők.

Sajnos a Skype nem minden Windows Phone-ra telepíthető majd fel, a közlemény szerint csak olyan okostelefonnal érdemes próbálkozni, amin legalább a Mangó (WP 7.5) rendszer fut, vagy ennél újabb, de a Tangó sem garancia a kompatibilitásra, mivel minimum 512 MB rendszermemóriát igényel majd a futtatás. Így a legolcsóbb Windows Phone-ok akármilyen újak is, ebből ezúttal kimaradnak, de talán a jövőben, butított képességekkel ide is megérkezik a program.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward