Williams az elvonón ünnepli születésnapját

Robbie Williams popsztár, aki ma lett 33 éves, bejelentkezett egy elvonókúrára, ahol a receptre felírható gyógyszerektől való függőséggel kezelik majd.

Williams az elvonón ünnepli születésnapját

Bryony Watts szóvivőnő elmondta, hogy az énekes egy amerikai központba vonult be. Legutóbbi albuma, a Rudebox, amely októberben jelent meg, nem ért el akkora sikereket, mint előző albumai. És évek óta ez az első eset, hogy kimaradt a legjobb férfi előadó és  a legjobb album kategóriákból a brit zenei díjak nevezéseiből.

Szeptemberben az ex-Take That-énekes lefújta világturnéja ázsiai szakaszát stresszre és kimerültségre hivatkozva. Shanghai-ba, Hong Kong-ba, Bangkokba, Szingapúrba, Mumbai-ba (Bombay) és Bangalore-ba kellett volna ellátogatnia novemberben. Egy szóvivő akkor elmondta, hogy az európai és a dél-amerikai fellépések után már túl sok lett volna ez is.

Ez az első olyan alkalom, hogy Williamset, aki bevallottan depresszióban és a bizonytalanság érzésétől szenved, felvették elvonóra. Miután a Take That-et 1995-ben otthagyta, a kokain, az ecstasy és az alkohol rabja lett. Egy 2004-es televíziós interjúban Williams elmondta, hogy csak azért állt le a drogokkal és az alkohollal, mert kezdett elhízni tőlük. Azt állította, hogy a függősége folytán „hangár-méretűre fúvódott fel”. Williams állapota olyan rossz lett, hogy Sir Elton John elrabolta, és betette egy rehabilitációs klinikára, mondta el Williams.

Williams egykori Take That-es társai jelenleg hatalmas visszatérésüket élvezik, amely során egy slágerral és egy is albummal is a toplisták élére kerültek, Egyesült Királyság-beli turnéjuk pedig teltházzal fut. ’Patience’ című  számuk a legjobb dalért járó díjat nyerheti el a Brit Awards-on, amelynek díjait szerdán adják át  London-ban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward