Weisman feltámasztaná a Crimson Skies-t

A Shadowrun atyja, Jordan Weisman szeretné feltámasztani a Crimson Skies-t. Amellett, hogy ott van a Shadowrun Returns Kickstarter projektben, már tárgyal a lincencet jelenleg tulajdonló Smith & Tinker-rel.

Weisman feltámasztaná a Crimson Skies-t

A Shadowrun atyja, Jordan Weisman szeretné feltámasztani a Crimson Skies-t. Amellett, hogy ott van a Shadowrun Returns Kickstarter projektben, már tárgyal a lincencet jelenleg tulajdonló Smith & Tinker-rel. Nagyon bízik benne, hogy ehhez a játékhoz is megszerzi a jogokat és belevághatnak a fejlesztésbe. (@Shacknews)

Természetesen a nagy küldetésen nincs egyedül, mellette áll Dave McCoy. A Crimson Skies univerzuma az 1930-as évek Amerikájának alternatívája. Elsőként táblás játékként debütált, aztán jöttek könyvek, minijátékok, egy arcade repülős akció-játék a Microsoft Game Studios-tól 2000-ben PC-re, aztán 2003-ban Xbox-ra.

Weisman ettől függetlenül igyekszik a realitások talaján maradni, tudja, hogy egyszerre két projektbe beletörne a bicskájuk, így elsőként a Shadowrun Returns-szel foglalkoznak csak, ami már közelít az újabban kitűzött 1 millió dolláros célhoz, minek elérése esetén jócskán megtolnák a játékot tartalmilag és minőségileg is.

Crimson Skies PC inro

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward