USB melegítő párna és szellemkereső

Újabb két érdekes USB eszköz kerül bemutatásra, egy melegítő párna, és egy szokatlan elektromos hullámokat érzékelő szellemkereső.

USB melegítő párna és szellemkereső

Újabb két érdekes USB eszköz kerül bemutatásra, egy melegítő párna, és egy szokatlan elektromos hullámokat érzékelő szellemkereső.

A melegítő párna bármikor jól jöhet, ha hideg van és fel szeretnénk magunkat melegíteni, vagy nagyon hideg széken ülünk, és meg szeretnénk előzni a felfázást. Vagy éppen egy laptopot is viszünk magunkkal síelésre, és két menet között szeretnénk egy kicsit felmelegíteni magunkat. Ha az eszközt egy számítógép USB portjára kötjük, akkor 36 és 38 Celsius fokra is felmelegedik a párna. Biztonsági szempontból anyaga tűzálló, meggátolja az áramütést, illetve nem karcolja, sebesíti meg a bőrt.

Emellett még a gyártó állítása alapján egészség szempontból is előnyös a használata, mert javítja a vérkeringést, és fokozza természetes gyógyulási képességünket.

A szellemkereső egy igen érdekes eszköz. Furcsa mágneses jelek alapján érzékel "szellemet". Márhogyha a szellemek mágneses jeleket bocsátanak ki. Ilyen esetben jelez nekünk hanggal és villogó vörös fényekkel a készülék, hogy érzékelt valamit. Főként paranoiás embereknek ajánlott, akik mondjuk nyaralás alkalmával szeretnék környezetüket megvizsgálni, hogy "szellemmentes"-e. Ráadásként lehet rajta adatot tárolni, azaz képes pendrive-ként működni. Hogyha nincs szellem, akkor is legyen valami haszna.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward