Shop menü

ÚJABB TEKKEN ÜGY, EZÚTTAL VALÓDI TILTÁSSAL

Vannak olyan dolgok, amikről beszélni sem lehet...
Török Roland
Török Roland
Újabb Tekken ügy, ezúttal valódi tiltással

A Tekken 8 zárt hálózati teszt bár lezajlott, voltak azért problémák körülötte. Pár napja számoltunk be róla, hogy a játék rendezője, Harada egy streamert akart Twitchen letiltattni, mert úgy gondolta, hogy tört verzióval játszik, ám kiderült, hogy tévedett. Ez a hozzáállás mondjuk illik a személyiségéhez

Kicsit hasonló eset történt ezúttal is, bár itt már a Bandai Namco lépett közbe és tiltotta le a pórul járt videóst. 

Történt ugyanis, hogy a lent látható képet megosztotta egy adatbányász Redditen, ahogy pedig látható, ezen jól kiolvashatóak a programban valamilyen módon már benne lévő karakterek, annak ellenére, hogy a teszt során nem lehetett velük játszani. 

Galéria megnyitása

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az összes felsorolt harcos elérhető lesz a rajtnál, de mindenképp gyanúra ad okot a jelenlétük, hogy ha máshogy nem is, de DLC formájában bekerüljenek a játékba. 

Ez természetesen a Tekken rajongói között szaftos beszédtéma, mindenki arra kíváncsi, hogy a kedvence benne lesz-e a sorozat új részében. 

Több videós úgy döntött, hogy erről a témáról beszélget a követőivel, így YouTube-ra feltöltötték a saját elemzésüket. Tulajdonképpen ez újságírói munka, így abszolút érthetetlen, hogy a Bandai Namco miért adott Copyright Strike-ot, vagyis a legmagasabb szintű büntetést Moonsaultnak, aki erről percekig beszél.

A felhasznált tartalom egészét megjelölte a Bandai Namco, tehát nem a videórészlet miatt osztotta ki a büntetést; valószínűleg arra hivatkoztak, hogy a Tekken 8-at magát nem szabadott volna semmilyen módon mutatnia a videójában. A streamelésre is engedélyezett hálózati teszt után ez furcsa indok lehet, így mivel a Bandai Namco csak annyit jelölt meg indokként, hogy a Tekken 8 az ő tulajdonuk, senki nem tud semmit. 

Egyelőre tehát nem sok szeretnivaló körítés van a Tekken 8 körül, ami rendkívül szomorúvá teszi a dolgot, hiszen a Street Fighter 6 sokkal jobban indult, a stílus szerelmes leveleként is felfogható módon. 

Ráadásul nem csak ez történt, hiszen a Bandai Namco európai szekciója is leleplezett véletlenül két Tekken karaktert. Szintén Redditen osztották meg azt a képernyőképet, amint láható, hogy érkezik Azucena, illetve Raven is. A Bandai Namco tempóját figyelve tehát nem kizárt, hogy a hibát elkövető kollégájuk kemény megrovást kaphatott a tévedéséért.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére