Shop menü

FITOGTATTA EREJÉT, DE ROSSZ EMBERT FENYEGETETT MEG A TEKKEN ATYAÚRISTENE

Ártatlan volt a streamer.
Török Roland
Török Roland
Fitogtatta erejét, de rossz embert fenyegetett meg a Tekken atyaúristene

Az elmúlt héten lezajlott a Tekken 8 hálózat technikai tesztje, ami alapján a fejlesztők értékes adatokat gyűjthettek és megtudhatták, hogy miként működik a játék ellenőrzőtt játékosszám és bizonyos hálózati körülmények között. A visszajelzések alapján a technikai része nagyon ott van a szeren a játéknak, akár 120 ms-es pingek mellett is élvezetes csatákat tud lebonyolítani a Tekken 8, ami a jól implementált rollback netcode-nak köszönhető.  

Mindezek ellenére a fejlesztők nem fognak visszajelzéseket várni a játékmenetről, mivel szerintük ez nem számít béta tesztnek, nem fontos számukra, hogy mit gondolnak az emberek a játékélményről, mivel az még rengeteget fog változni. 

Erről a rendező, Harada Katsuhiro írt twitt... X-en, ugyanott, ahol megerősítette identitását egy profi Tekken játékossal szemben, aki éppen streamelte a játékot.  Történt ugyanis, hogy a napokban feltörték a Tekken 8 technikai tesztjét, vagyis a szerverek lekapcsolása után is lehet a játékkal játszani, illetve az is el tudja indítani, aki nem kapott hozzáférést. Ez feldühítette Haradát, aki azonnal fel is ment Twitch-re és látta, hogy a Tekken bajnok Joe Crush még mindig streameli a játékot. Éppen ezért be is köszönt neki, hogy „Helló cracker”. 

Harada bejelentkezése 8 óra 12 percnél látható a Twitch-en. 

Először a streamer nem hitte el, hogy valóban Harada van a „vonalban”, aki meg is fenyegette őt, hogy le kell állítania a streamjét, már szólt is a Twitch-nek, hogy bant kérjen rá. Sőt, azért, hogy fitogtassa, illetve hitelesítse erejét, Twitterre is kiírta a fenyegetését. 

Igen ám, de a streamer teljesen ártatlan volt. Nem azért tudott a játékban maradni, mert feltört verziót használt, hanem azért, mert egyszerűen belépve maradt, amikor lekapcsoltak a szerverek. Ennek köszönhetően amíg ki nem lépett a játékból, az működött neki. 

Harada rájött a hibájára, és az eredeti bejegyzését törölte, majd később egy másik posztban azt üzente, hogy csak szórakozott.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére