Új mobilos app az NNG-től: itt az iGO navigation

Az új, offline is működő iGO navigation app ingyenesen kipróbálható, méghozzá teljes funkcionalitással, így később nem vásárolunk zsákbamacskát.

Új mobilos app az NNG-től: itt az iGO navigation

A hatalmas népszerűségnek örvendő iGO navigációs szoftver mögött álló NNG illetékesei úgy döntöttek, az ingyenes SzülinApp alkalmazással kapcsolatos felhasználói visszajelzések és tapasztalatok ismeretében egy új alkalmazást tesznek elérhetővé, ami Android és iOS alapú mobileszközökhöz egyaránt letölthető. Az iGO navigation alkalmazás ezúttal nem ingyenes, hanem fizetős, cserébe viszont bármekkora képátlóval rendelkező mobileszközre telepíthető, sőt, ingyenes kipróbálására is van lehetőség.

Az új alkalmazás a tesztidőszak alatt ráadásul teljes funkcionalitással üzemel, így alaposan ki lehet próbálni, mielőtt vásárlásra kerülne sor. A termékhez a Shop menün belül extra tartalmakat is lehet letölteni, illetve vásárolni, így teljes mértékben igényeinkhez szabhatjuk. Annyit még feltétlenül ki kell emelni, hogy ez a szoftver személyautós használatra lett optimalizálva, így ennek megfelelően lehet bevetni.

A megfelelő csomag letöltésével és telepítésével élő forgalmi adatok is rendelkezésre állnak, amelyeket útvonaltervezésnél természetesen figyelembe is vesz az alkalmazás – ha van aktív internetkapcsolat. A hagyományos navigálás természetesen offline módban, internetkapcsolat nélkül is tökéletesen működik. A navigálást a szokásos háromdimenziós megjelenítés segíti, így a tájékozódási pontok jóvoltából bonyolultabb közlekedési csomópontokban is könnyedén megtalálható az út folytatásához szükséges sáv. A kínálatban több mint 100 letölthető ország és 11 önálló régió található, köztük Argentína, Ausztrália, Brazília, az Egyesült Államok, Franciaország, Kanada, Mexikó, Németország, Olaszország, Oroszország, Thaiföld és még sok egyéb más. Egyes régiókban országonként lehet térképfájlokat letölteni, így csak azokat a térképek foglalják a helyet, amelyekre feltétlenül szükség van. Ezzel együtt a szokásos POI adatbázis is rendelkezésre áll, így könnyen lehet üzletekre, éttermekre, különböző nevezetes látványosságokra és egyéb helyekre bukkanni, sőt, bizonyos esetekben ezeket a helyeket gyorsan fel is lehet hívni.

Az iOS-re készített változat iOS 7.0-tól felfelé használható iPod Touch, iPhone és iPad készülékeken, a telepítő mérete pedig 251 MB. Az Androidra írt kiadás 316 MB-os mérettel rendelkezik, telepítése pedig Android 4.0.3-as, illetve ennél újabb Android szoftverrel ellátott készülékekre lehetséges. Az alkalmazáson belüli vásárlások összege a tartalomtól függően 125 forinttól egészen 10 090 forintig terjed.

Az iGO navigation iOS-re írt változatát innen, az Androidra készített változatot pedig innen lehet letölteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward