Teljes letölthető játékok az Xbox 360-ra

A Microsoft az őszi Xbox 360 frissítéssel hat teljes játék letöltését tenné elérhetővé, azonban a lista várhatóan tovább fog bővülni.

Teljes letölthető játékok az Xbox 360-ra

A Microsoft az őszi Xbox 360 frissítéssel hat teljes játék letöltését tenné elérhetővé, azonban a lista várhatóan tovább fog bővülni.

Mindegyik újgenerációs konzolhoz tartozik egy virtuális piac, ahol kedvünkre tölthetünk le demókat, képeket, vagy akár teljes játékokat is. Ilyen a Nintendo Virtual Console-ja, a Microsoft Live Arcade-ja és a Sony PlayStation Network-je. A Microsoft az online játékainak elérhetőségét szeretné kibővíteni az őszi Xbox 360 Dashboard frissítésével. Ez hat darab teljes, eredeti Xbox játékot jelent.

Az első hullámban a következők kapnak helyet: Burnout 3, Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex, Crimson Skies: High Road to Revenge, Fable, Halo: Combat Evolved, Indigo Prophecy.

A letöltött játékok adatainak védelméről eddig nem sok információ látott napvilágot, azonban hasonlóan a jelenlegi Live Arcade játékok védelméhez, a DRM-hez hasonló megoldás várható. A fent felsorolt hat játékhoz még többet szeretne a Microsoft újra elérhetővé tenni, például a Halo 2-t.

A digitális terjesztés azonban két fő problémát hordoz magában. Előszöris hatalmas sávszélességet kell felszabadítani a felhasználóknak - korábban pár nagy játék demóváltozatának kiadása az Xbox Live elérését is jelentősen lelassította. A második pedig a tárhely, mivel a hagyományos 20 GB-os merevlemez csupán két-három teljes játék tárolását teszi lehetővé, így a felhasználók kénytelenek lesznek nagyobb kapacitásra beruházni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward