Támasszuk fel az űrszimulátorokat!

A Star Wars Galactic Battlegrounds fejlesztői Kickstarter projektet indítottak, hogy finanszíroztassák a műfaj régi rajongóival új PC-re és PlayStation Vitára készülő játékukat.

Támasszuk fel az űrszimulátorokat!

A Star Wars Galactic Battlegrounds fejlesztői Kickstarter projektet indítottak, hogy finanszíroztassák a műfaj régi rajongóival új PC-re és PlayStation Vitára készülő játékukat. (Amennyiben összegyűlik a kellő pénzmennyiség és még egy kicsi, több platformra is ellátogathat a játék.)

Garry Gaber a veterán LucasArts-os játékfejlesztő 150 ezer dollárra vágyik, hogy életre hívja a Starlight Inception-t. Jelenleg 13 ezernél tart, szóval még van mit beadni, de szerencsére még van erre 31 nap.

A játék klasszikus űrszimulátor lesz modern stratégiai elemekkel. Mi egy fiatal pilótát alakítunk, akinek az a feladata, hogy vadászgépével megvédjen egy szállítmányozó hajót a negyedik világháború idején, 100 évvel a jövőben. Gaber imádja a műfajt, Wing Commanderen, X-wing vs. Tie Fighteren és hasonló játékokon szocializálódott. Sajnos azt kellett tapasztalja, hogy a játékkiadók már nem látnak fantáziát az űrszimben, ezért fordult a Kickstarterhez, hogy megmutassa, igenis van erre igény.

"Kidolgozott sztorink van, különböző single és multiplayer módokkal, hogy folyamatosan izgalomban tartsuk a játékosokat."

A Starlight Inception 2013 harmadik negyedévére készülne el, teljesen DRM mentesen PC-n, illetve letölthető lenne a PlayStation Store-ról Vitára. Kickstarter oldalhoz katt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward