Szép és stílusos gamer-egér az OCZ-től

Újfent egy olyan egérrel állt elő a cég, Dominatrix néven, ami már-már szinte egy műalkotás is egyben, a saját jogán - elég csak ránézni a képre. A külcsín ráadásul kellően kényelmes és ergonómikus is, miközben természetesen nem hiányozhat a belbecs sem - az egér ugyanis gyakorlatilag mindent nyújt, amire csak szüksége lehet az embernek bármilyen játékhoz.

Szép és stílusos gamer-egér az OCZ-től

A külcsín kellően kényelmes és ergonómikus is, miközben természetesen nem hiányozhat a belbecs sem - az egér ugyanis gyakorlatilag mindent nyújt, amire csak szüksége lehet az embernek bármilyen játékhoz.

Kezdjük talán azzal, hogy még a súlya is személyre szabható - legfeljebb 40 grammig +/- változtatható kivehető/visszatehető nehezékekkel. Az érzékenysége 400/800/1600/2000 dpi között állítható, de az x és y tengelyek egymástól független beállításával összesen akár 3200 dpi is megvalósítható a villámgyors válaszkészség és a gördülékeny játékmenet érdekében. A gyors USB 2.0-ás kapcsolat legfeljebb 500Hz-es lekérdezési rátát, és kétirányú kapcsolatot biztosít, ami különösképp FPS-eknél bizonyulhat hasznosnak.

További érdekessége a két, három különböző üzemmódra programozható gombja, amelyek még játékokon kívül, például netböngészésnél is jó szolgálatot tehetnek, mivel összetett billentyű- és egérparancsokból álló szkripteket plántálhatunk beléjük - amiket aztán magára az egérre is elmenthetünk, ami különösképp jól jöhet akkor, ha időnként gépet kell váltanunk. Rendelkezik továbbá egy négyirányú görgetőkerékkel is, amellyel oldalvást vagy függőlegesen is mozoghatunk anélkül, hogy bármerre is elmozdítanánk magát az egeret.

Árat és megjelenési időpontot nem említettek (bár mindkettő elég jól megtippelhető), azt azonban igen, hogy három év garanciát vállalnak rá, és büszkén ajánlották vásárlóik figyelmébe a "verhetetlen terméktámogatást" is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward