Stílusos alumíniumházak az Intel apró PC-ihez

Az Abee két új számítógépház-sorozattal rukkolt elő, amelyekkel kiváltható az Intel NUC konfigurációinak gyári háza. A friss számítógépházak többféle színben érkeznek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Stílusos alumíniumházak az Intel apró PC-ihez

Az Abee két új számítógépház-sorozattal rukkolt elő, amelyekkel kiváltható az Intel NUC (Next Unit of Computing) konfigurációinak gyári háza. A friss számítógépházak többféle színben érkeznek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Az Abee friss számítógépházai minőségi kivitelben, igényes festéssel érkeznek, dizájn tekintetében pedig két csoportra oszthatóak: az NE01-es sorozat tagjai szögletes dizájnnal, míg az NE02-es család képviselői lekerekített élekkel, illetve oldallapokkal próbálják rabul ejteni a NUC tulajdonosok szívét.

Az egyenes éleket alkalmazó NE01-es család tagjai 125 x 111 x 41 milliméteres mérettel érkeznek és a fenti fotón látható színekben válnak elérhetővé.

Ezzel szemben az NE02-es sorozatban helyet foglaló példányok, amelyek az alábbi fotó segítségével vehetőek tüzetesebben szemügyre, már íves éleket és hajlított oldallapokat is alkalmaznak.

Utóbbiak, azaz az NE02-es számítógépházak 126 x 111 x 42 milliméteres mérettel bírnak. A minimális méretbeli különbségek ellenére mindkét sorozat tagjai nagyjából azonos, 450 gramm körüli tömeggel rendelkeznek.

Az NE01-es és NE02-es modellek tökéletesen kompatibilisek az Intel tenyérnyi méretű, NUC névre hallgató asztali számítógépeinek alaplapjaival, a D33217CK és D33217GKE modellekkel. A házakhoz kétféle hátlap jár, így mindegy, hogy Thunderbolt porttal, vagy két HDMI porttal ellátott NUC-unk van. Jó hír, hogy az apró alumíniumházak akár monitor vagy HD televízió hátuljára is felszerelhetőek, ugyanis rendelkeznek VESA támogatással.

Az Abee új számítógépház-családjai november 28-tól kezdve lesznek elérhetőek kereskedelmi forgalomban. Az NE01-es és NE02-es sorozatú újdonságok ajánlott végfelhasználói ára 99 dollár magasságában helyezkedhet el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward