SimCity offline módban, modok

Hamarosan bekerül a régóta várt offline mód, és lehetővé válik a játék modolása is.

SimCity offline módban, modok

A Maxis bejelentette, hogy a SimCity végre megkapja az offline módot. A játék 10 hónapja jelent meg, és állandó online kapcsolatot igényelt, ami kisebb katasztrófává tette az indulását, a túlterhelt szerverek miatt sokáig egyáltalán nem lehetett játszani; az EA-t és a Maxist is sok kritika érte emiatt.

A jó hírt Patrick Buechner, a Maxis Emeryville főnöke jelentette be a játék blogján. Az offline mód a 10-es számú frissítéssel együtt érkezik, és ingyenes lesz a SimCity tulajdonosoknak. A frissítés után minden korábbi tartalom elérhető lesz a játékosok számára bárhol, bármikor, internetkapcsolat nélkül is. A játékban ez új szóló módként fog megjelenni. Az ebben a módban készült játékmentések a játékos gépén kerülnek tárolásra, és bármikor visszatölthetőek.

Az online kapcsolattal járó előnyök természetesen megmaradnak, így a multiplayer, a globális piac és a toplisták is. A városokról és régiókról készült a már meglévő mentések is ugyanúgy elérhetőek lesznek az online játékból.

Az offline mód mellett egy másik újdonsággal is megörvendezteti a játékosokat a Maxis, ugyanis lehetővé teszi, hogy a SimCity modolható legyen. Mindennek persze megvannak a szigorú szabályai: a modok nem veszélyeztethetik a játékmenetet és a játékélményt, valamint nem lehetnek olyan modok, melyek a multiplayerre vannak kihatással, nem lehetnek jogsértőek, meg kell felelniük a játék korhatár besorolásának, nem írhatják fölül a futtatható fájlokat stb.

A Maxis főnöke a bejelentések után megköszönte mindenkinek a türelmét, aki a kezdeti nehézségek ellenére kitartott mellettük és a SimCity mellett.

Kapcsolódó cikkeink, híreink:

SimCity – Összedőlt kártyavár (részletes ismertető)

SimCity offline módban - mégis lehetséges?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward