Salmosa: a Razer új precíziós egere

Végre előállt a Razer a rég beharangozott, kifejezetten játékosoknak tervezett új egerével, a Salmosa-val.

Salmosa: a Razer új precíziós egere

Egy elnyújtott reklámkampányt követően a CeBIT-en végre előállt a Razer a beharangozott új egerével, a Salmosa-val. Ez az első olyan belépő szintű egerük, amit kifejezetten játékosoknak, vagy egyéb okokból különösen precíz egérre vágyó felhasználóknak terveztek.

És igen szép munkát végeztek, már ránézésre is: hibátlan ergonómia, hatalmas bal- és jobb-gomb, 24-hegyű görgetőkerék a fokozott precizitás érdekében.

De természetesen nem hiányozhatnak a belső értékek sem: a cég összes többi egeréhez hasonlóan egy speciális Windows szoftver segítségével ennek a gombjait is tetszés szerint újrakonfigurálhatjuk. Az optikai szenzor szokatlanul érzékeny és nagy felbontású (1.800 DPI), így rendkívül precíz mozdulatokat tesz lehetővé.

Mi több, az egér egésze is pihekönnyű, az egyik "legsúlytalanabb" a maga kategóriájában, így valóban valóban semmi nem gátolja a vele való féktelen ide-oda cikázást bármilyen alkalmas felületen, és ezáltal a gyors akciót sem az erre épülő játékokban.

Az egér természetesen USB-s úton kapcsolódik a gépünkhöz (legyen is az bármilyen fajta, mivel gyakorlatilag az összessel kompatibilis), és várhatóan augusztustól válik majd elérhetővé világszerte, kb. $35 ellenében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward