Renee Zellweger exférje tagadja, hogy meleg

Kenny Chesney első Renee Zellweger színésznővel történt szakításáról szóló kommentárjában elmagyarázza, hogy miért  csalást karikázták be a válási ügyiraton, valamint tagadja a pletykát, miszerint meleg lenne.

Renee Zellweger exférje tagadja, hogy meleg

Amikor Kenny Chesney kommentálta Renee Zellweger színésznővel történt szakítását, elmagyarázta, hogy miért a csalást karikázták be a válási ügyiraton, valamint tagadta a pletykát, miszerint meleg lenne. A zenész a CNN-es Anderson Cooper musorában adott először interjút most vasárnap.

Chesney és  Zellweger négy hónappal azután házasodtak össze, hogy megismerkedtek, majd négy hónappal később szakítottak. „Az egyetlen csalás az volt, hogy azt hittem, tudom, milyen lesz házasnak lenni, de valójában tévúton jártam.” – mondta el Chesney Cooper-nek.  – „Azt gondoltuk, a csalás lesz a legkevésbé káros indok, mert ez elég tágan értelmezhető.”

De nem volt igazuk, mivel ez a szó pletykák sorozatát indította el Chesney-vel kapcsolatban. „Nem igazak a vádak. Lehet, hogy a nyilvánosság elé kellett volna állnom, és elmondani, hogy nem vagyok meleg, de nem akartam még többet foglalkozni ezzel a kérdéssel… Nem akartam bebizonyítani senkinek semmit.”

A pletykák ellenére a férfi azt állítja, semmi sem bánt meg. Az interjúban Chesney beszél zenéjéről, gyerekkoráról, és arról, milyen érzés a színpadon állni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward