Mobiltöltés napfürdővel

A FreeLoader 8.0 egy újabb praktikus lépés a környezetbarát energia ösvényén: funkciója nem több és nem is kevesebb annál, mint hogy begyűjtse a napenergiát, és azzal feltöltse bármelyik tetszés szerinti hordozható eszközünk akkumulátorát.

Mobiltöltés napfürdővel

A FreeLoader 8.0 egy újabb praktikus lépés a környezetbarát energia ösvényén: funkciója nem több és nem is kevesebb annál, mint hogy begyűjtse a napenergiát, és azzal ellássa bármelyik tetszés szerinti hordozható eszközünk akkumulátorát.

MP3-lejátszóktól mobiltelefonokon át digitális fényképezőgépekig és PSP-kig mindent képes ellátni - de természetesen nem maradnak ki az iPhone-ok, iPod Touch-ok és Nintendo DS Lite-ok sem.

A gyártó - a Solar Technology - állítása szerint a FreeLoader 8.0 18 órán át képes üzemeltetni egy iPod-ot, 44 órán át egy mobiltelefont, 2 és fél óráig egy PSP-t és 22 óráig egy PDA-t. Ez egyebek mellett annak is köszönhető, hogy a készülék "rendkívül érzékeny" napenergiacellákkal rendelkezik, amelyek még felhős időben is képesek begyűjteni maguknak valamennyi használható fényt.

Mindent egybevetve tehát egy valóban praktikus, karcsú és könnyű, "zöld" darab, ami mindössze £30-ot kóstál, két színváltozatban (rózsaszín és ezüst) kapható, és 11 különböző adaptert is adnak hozzá, hogy valóban mindenhez használhassuk, amit csak ki tudunk találni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward