Microsoft: "Győztünk!"

A Microsoft "győzött", és nem csak az MS szemében, hanem a világ játékosainak véleménye szerint is. Legalábbis Shane Kim, az MS Game Studios feje teljesen biztos ebben.

Microsoft: "Győztünk!"

A Microsoft "győzött", és nem csak az MS szemében, hanem a világ játékosainak véleménye szerint is. Legalábbis Shane Kim, az MS Game Studios feje teljesen biztos ebben.

"Győztünk, és ezt nem csak én mondom. Világszerte ezt gondolják." - mondta. "Tegnap egészen különleges bemutatót tartottunk, kezdve a játék portfólióval. Rengeteg anyagunk volt egy normál E3 összefoglalóhoz képest. Egy Project Natal nem nagyon kerül elő minden évben, nehéz hozzá felérni."

             

Kim szerint az MS új mozgásérzékelős technológiája, ami a Project Natalban van, túlszárnyalta a Sony egy az egyhez motion kontrollerét. "A Sony mozgásérzékelője érdekes volt. A Project Natalnak nincs köze a Sonyhoz vagy a Nintendohoz. Korlátokat és gátakat omlaszt le és eljuthat majd mindenkihez, ahol a kontrollerek csak akadályt jelentenek, ijesztőek. Az emberek számára kellemetlen megtanulni bánni velük."

            

"Nem akartunk valami olyat csinálni, ami csupán egy származéka a Nintendo Wii beviteli eszközeinek. Figyelemre méltó volt az innovációjuk, de mi sokkal messze menőbb dologgal álltunk elő. Teljes test felismerésről van szó. A rendszer képes megmondani, hogy valaki áll vagy ül. Látja, ha valami mozog előtted vagy mögötted.” - mondta.

Tény viszont, hogy a Natal még nagyon a jövő zenéje, míg a Sony már 2010-ben elő akar állni az új technológiájával! Erre csak hitetlenkedve tudott válaszolni: "A Sony már tett ígéreteket korábban is. Majd meglátjuk valóra tudja-e őket váltani."

Sony mozgásérzékelő:

                        

                        

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward