Mi az ára a bombával való fenyegetésnek?

A legutóbbi bombariadó után, amelyet a Turner Broadcasting System és egy New York-i marketingcég okozott bostoni reklámhadjáratukkal, a két cég 2 millió dollárt hajlandó fizetni kompenzációul különféle állami és helyi szerveknek.

Mi az ára a bombával való fenyegetésnek?

A legutóbbi bombariadó után, amelyet a Turner Broadcasting System és egy  New York-i marketingcég okozott bostoni reklámhadjáratukkal, a két cég 2 millió dollárt hajlandó fizetni kompenzációul különféle állami és helyi szerveknek. Martha Coakley főügyész szerint ez az alku minden polgári és bűnügyi követelést érvénytelenít a két vállalattal szemben.

„A múlt heti események nagy felháborodást okoztak Bostonban és környékén több szinten is. Megbénult a tömegközlekedés, ami komoly közlekedési problémákat okozott, és negatív hatást gyakorolt a helyi vállalkozások üzletmenetére, ill. ami a legfontosabb, több ezer dollárjába került Bostonnak és a környező településeknek.” - mondta el Coakley.

Múlt szerdán bombaszakértőket hívtak, lezárták a hidakat és az autópályákat, ám a rendőrök csak három tucat elektronikus táblát találtak, amelyek egy középső ujját felmutató figurát ábrázoltak. Ez a Cartoon Network hirdetési kampányának részét képezte minden jel szerint.

„Reméljük, hogy ezt a fájdalmas leckét nem kell újra és újra átélniük az érintett településeknek vagy a Turner Broadcasting-nek” – tette hozzá Coakley egy sajtótájékoztatón, amelyen városi vezetők is részt vettek, köztük Thomas Menino, Boston polgármestere, Kenneth Reeves cambridge-i és Joseph Curtatone somerville-i polgármester.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward