MGS 5: Ground Zeroes - felbontások és platformok

A játék csak 720p-ben fut az Xbox One-on, míg a PS4-es verzióból kihozták az 1080p-t. Az előző generáció ennél egy kicsit rosszabbul járt.

MGS 5: Ground Zeroes - felbontások és platformok

A legtöbb fejlesztővel ellentétben Hideo Kojima nem próbálja meg az utolsó pillanatig eltitkolni, mekkora felbontásban fut játéka a különböző platformokon. Nem csak ezt, de még a hivatalosan megcélzott framerate-et is egyértelművé tette a Konami hivatalos Metal Gear Solid 5-oldalán.

Kojima korábbi nyilatkozatai beigazolódtak, melyek szerint a PS4-es verzió némileg jobban néz majd ki az Xbox One-osnál. A lenti összehasonlító képeken ugyanis viszonylag egyértelműen látszik, hogy nem csak felbontásbeli különbségek vannak, bár tény, hogy (valószínűleg nem véletlenül) a két platformon nem fotóztak ugyanabból a szögből.

De akkor jöjjenek a kőkemény számok. PS3-on és Xbox 360-on 720p alatti felbontásra számíthatunk 30fps mellett, Xbox One-on natív 720p-t várhatunk 60fps mellett, míg PS4-en natív 1080p-re lőtték be a felbontást, 60fps mellett. Habár a PS4-es és Xbox One-os verzió egyaránt 60fps-t pumpál ki magából, több újságíró is felhívta a figyelmet Twitteren arra, hogy a játék nem csak jobban néz ki PS4-en, de a framerate-et is stabilabban tartja.

Mindentől függetlenül azonban bármelyik masinán vagy generáción nézzük, a játék nagyon jól fest, ami kiválóan mutatja az új Fox Engine képességeit.

PS3 - nappali küldetés
PS4 - nappali küldetés
Xbox 360 - nappali küldetés
Xbox One - nappali küldetés
PS3 - éjszakai küldetés
PS4 - éjszakai küldetés
Xbox 360 - éjszakai küldetés
Xbox One - éjszakai küldetés

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward