Méregdrága PC ház alumíniumból, a Steiger Dynamicstől

A 798 dolláros számítógépház érintőkijelzővel és rendkívül tágas beltérrel érkezik.

Méregdrága PC ház alumíniumból, a Steiger Dynamicstől

A Steiger Dynamics egy meglehetősen érdekes számítógépházzal jelentkezik, amely minőségi felépítésével, tágas belsejével és remek felszereltségével próbál kiemelkedni a számítógépházak mezőnyéből.

A teljes egészében alumíniumból készített, szálcsiszolt felülettel büszkélkedő újdonság fekete és ezüst színben kerül forgalomba. A termék alumínium kerete egyetlen összefüggő darabból áll, amely 5 milliméter vastag. A könnyű, strapabíró számítógépház tökéletesen ellenálló a korrózióval szemben, emellett szagtalan és 100%-ban újrahasznosítható. Annak érdekében, hogy a rendszer beszerelése egyszerű lehessen, az alaplaptálca természetesen kivehető, így a bonyolultabb, helyigényesebb szerelési feladatok a házon kívül is elvégezhetőek.

A 22 x 43,5 x 49 centiméteres mérettel rendelkező LEET számítógépház egészen az E-ATX formátumig bezárólag többféle formátumú alaplappal is kompatibilis. A ház belsejében három darab 2,5 colos és négy darab 3,5 colos adattároló fér el, sőt, igény szerint akár 5,25 colos meghajtó beszerelésére is lehetőség van. A terméket akár multi-GPU rendszer építésére is be lehet vetni, ugyanis három darab kétslotos felépítésű videokártya is kényelmesen elfér benne.

Az előlapon egy 800 x 480 pixeles felbontású Samsung érintőkijelzőt találunk, amely belső USB 2.0-s kapcsolaton keresztül csatlakozik a rendszerhez. A megjelenítő a Soundgraph Finger VU érintő alkalmazásaival tökéletesen kompatibilis, de akár a LEET Monitor APP is megjelenhet rajta, amely a rendszer legfontosabb paramétereit tárja elénk. Utóbbinak köszönhetően a memóriaterheltséggel, a rendszer üzemidejével, a szabat adattár területtel, a CPU és GPU órajelekkel, a különböző terheltségi szintekkel és a különböző komponensek hőmérsékletével kapcsolatban is kapunk információt.

Az előlap alső részén, egy ajtó mögött találjuk az előlapi portokat, amelyek között két USB 3.0-s port, egy SDHC memóriakártya-olvasó, illetve egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet látható.

Az új számítógépház egy év jótállással kerül forgalomba, és jár hozzá egy Steiger Dynamics Media Center távirányító, némi dokumentáció, plusz a szükséges szerelési anyagok is.

Opcionálisan LED-es házvilágítást, Seasonic tápegységet, folyadékhűtő rendszert és egyedi kábeleket is lehet rendelni a termékhez, persze ezeket mind-mind felárért. Hab a tortán, hogy a gyári fedlap helyett hangszigetelt fedlapot, vagy plexi ablakkal ellátott fedlapot is kérhetünk, persze nem ingyen.

A Steiger Dynamics LEET névre keresztelt számítógépháza 798 dollárba kerül, de extrákkal együtt könnyedén 1000 dollár fölé, sőt, akár 1500 és 2000 dollár közé is ugorhat az ár. És akkor alaplapunk, videokártyánk, adattárolónk, illetve rendszermemóriánk még nincs is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward