Megújulnak a Windows 10 ikonjai

A Microsoft fejlesztőcsapata új ikonokat készített, amelyek modernebbé varázsolják a Windows 10 felhasználói kezelőfelületét.

Megújulnak a Windows 10 ikonjai

A Microsoft legmodernebb operációs rendszere, a Windows 10 folyamatosan fejlődik, ugyanis éves szinten két alkalommal érkezik hozzá nagyobb frissítés, amelyek közül az egyik inkább a stabilitásra és a hibák javítására koncentrál, míg a másik egy funkcióbővítő csomag, azaz új szoftverekkel, új beállítási lehetőségekkel, új szolgáltatásokkal, illetve egyéb újításokkal érkezik. A kettő között sem maradunk frissítések nélkül, igaz, ezek mostanában eléggé sok bajt okoznak, hiszen egy hiba javításával gyakran egy újabbat generálnak, ami a felhasználók számára egészen biztosan unalmas már. De ez egy másik történet.

Galéria megnyitása Így festenek az új ikonok Egy később érkező frissítés részeként a jelek szerint átdolgozott, modernebb ikonokat kapunk, azaz frissebb, modernebb lesz a felhasználói kezelőfelület, mind jelenleg. Ezzel a Microsoft lényegében kivezeti majd a Windows 7-ből ihletet merítő megoldásokat, aminek igazából itt is van már az ideje.

Hasonló gyakorlatot alkalmaztak a cég dizájnerei a Microsoft Office alkalmazások esetében, amelyek már megkapták új ikonjaikat, így itt az idő, hogy a Windows 10 is átessen némi megújuláson, már ami az ikonokat illeti.

A Windows Insider Programban résztvevő vállalkozó szellemű felhasználók már megtapasztalhatják, hogyan is festenek az új ikonok, illetve hogyan illeszkednek a felhasználói kezelőfelületbe, mivel a Preview Build 19569 már tartalmazza őket.

A többiek, akik nem akarják tesztelgetni az új funkciókat, az elkövetkező hónapok folyamán kaphatják meg az új ikonokat, remélhetőleg egyéb újításokkal karöltve, újabb hibák nélkül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap