Megújította licencszerződését a VirusBusterrel az Agnitum

Megújította licencszerződését a VirusBusterrel az Agnitum

Megerősítette együttműködését a nemzetközi informatikai biztonsági aréna két rangos szereplője. Az orosz Agnitum a jövőben is licenceli a VirusBuster antivírusmotorját.

Már évek óta kölcsönös licencmegállapodás volt érvényben a két cég között: az Agnitum Outpost termékek felhasználói kártevőmentes környezetüket többek között a VirusBuster technológiájának köszönhették, a VirusBuster pedig az Agnitum csomagjából kiindulva alakította ki Internet Security Suite-ját, amely egyetlen csomagként a legkülönfélébb fenyegetések ellen nyújt átfogó védelmet. Most a felek megállapodtak: megújítják szerződésüket. Az Agnitum a jövőben is a VirusBuster technológiai partnere marad: továbbra is licenceli az informatikai biztonság hazai specialistájának robusztus antivírusmotorját.

"A VirusBusterrel folytatott együttműködésünk a szakmai innováció kimeríthetetlen forrásának bizonyult. A magyar cég tapasztalatkincse és technológiai tudása segített abban, hogy továbbfejlesszük saját kártevőellenes eszközeinket, aláírás-alapú védelmünket. A VirusBuster antivírus-technológiája immár több mint három éve remekül szolgálja átfogó megoldásainkat. Jó okunk van hát, hogy fenntartsuk, hosszú távon megőrizzük ezt a partnerkapcsolatot" - értékelte a megállapodást Makszim Korobcsev, az Agnitum technológiai vezetője.

"Számunkra az Agnitum hosszú távú partner. Szoros technológiai együttműködésünk kölcsönösen gyümölcsöző volt. Eredményeként mindkét félnél megbízható biztonsági megoldások születtek" - tette hozzá Agócs Péter, a VirusBuster kutatási igazgatója.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward