Megjelenés után is bővül az Assassin’s Creed Odyssey

A szezonbérlet sem piskóta.

Megjelenés után is bővül az Assassin’s Creed Odyssey

A Ubisoft felfedte, mi mindent tervez az Assassin’s Creed Odyssey kapcsán a megjelenés után.

A szezonbérlet, melyet a Gold Edition részeként, vagy külön megvásárolva zsákolhatunk be, két kiegészítőt tartalmaz a történethez, melyek fejezetekre lesznek bontva. A fejezetek egyenként, vagy egyben is végigjátszhatóak, utóbbival tekintélyes méretű, összefüggő kalandban lesz részünk.

A Story Arc I – Legacy of the First Blade karakterünk rejtett pengéjének első használóját mutatja be, miközben sok dolog kiderül az assassinok eredetéről, és arról, miért harcolnak az árnyékok rejtekéből. Az epizódok decembertől lesznek elérhetőek, körülbelül hathetes szakaszokban.

A Story Arc II – The Fate of Atlantis isteni teremtményekkel szembesít minket, egyúttal megismerjük a legendás város titkait, a görög mitológiát és az Első Civilizációt. Az epizódok 2019 tavaszától érkeznek majd, szintén nagyjából hathetente.

A szezonbérlet része (de külön is megvásárolható lesz) az Assassin’s Creed III Remastered, melyben az amerikai függetlenségi háborúba visznek kalandjaink. Az eredetiről írt tesztünket itt találjátok, a 2019 márciusában megjelenő remastered változat pedig a 4K és HDR támogatás, az új grafikai motor, valamint az átdolgozott mechanikák és ergonómia mellett tartalmazza az összes DLC-t (Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack, Tyranny of King George), illetve az Assassin’s Creed Liberation Remasteredet is.

Ingyenes, mindenki számára elérhető frissítésként érkeznek majd legyőzendő óriások, mitikus lények, a New Game+ mód pedig további kihívásokat biztosít. Lesznek rendszeres eventek is: minden héten megjelenik egy új epikus hajó, vagy zsoldos, a napi és heti megbízásokkal pedig bejárhatjuk Görögországot. The Lost Tales of Greece címmel epizodikus küldetéssorozatok indulnak a kiegészítők megjelenése között, ezekben a játék világának már ismert, és még ismeretlen karaktereivel találkozhatunk. A felsoroltakon kívül további, egyelőre be nem jelentett tartalmak is várhatóak.

Az Assassin’s Creed Odyssey október 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Három kiadásban lesz kapható, melyekről további információkat találhattok korábbi cikkünkben!

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap