Megérkezett az Amazon eszközeire a YouTube TV

Sokáig kellett erre várnia a felhasználóknak, ami az Amazon és a Google közötti nézeteltérésnek köszönhető.

Megérkezett az Amazon eszközeire a YouTube TV

A Google fizetős televíziós szolgáltatása, a YouTube TV nagyon sok lehetőséget tartogat a felhasználók számára, és már azoknak sem kell erről lemondani, akik az Amazon valamelyik eszközével rendelkeznek, esetleg olyan televíziójuk van, ami a Fire TV rendszert futtatja. Mióta rendeződött a két vállalat viszonya, egyre több Google szolgáltatás lesz hozzáférhető a Fire TV-ről.

A YouTube TV nem egy új szolgáltatás, leginkább azért nem volt egészen mostanáig elérhető az Amazon televíziós platformján, mert a tartalomszolgáltató és a Google nem igazán tudott megegyezni fontos kérdésekben. Az Amazon és a keresőóriás szembenállása miatt több szolgáltatás is elérhetetlen volt az Amazon készülékein, például a szimpla YouTube sem volt biztosított a Fire TV termékeken egészen hosszú ideig.

Idén áprilisban jelentette be az Amazon és a Google, hogy sikerült megegyezniük, aminek eredményeként nemcsak a YouTube, hanem más szolgáltatások is újra megjelentek az Amazon televíziós platformján, és a Chromecast is támogatást nyert a Prime Video alkalmazásban. És a vállalatok megállapodásának hála számolhatunk most be arról is, hogy már a YouTube TV is felbukkant az Amazon televíziós fejlesztésein.

A YouTube TV egyébként nem egy olcsó szolgáltatás, havi 50 dollárba kerül, cserébe viszont az emberek szinte teljesen korlátlanul és rejtett költségek nélkül televíziózhatnak, élvezhetik a kedvenc csatornáikat. A szolgáltatás több mint 70 televízió adót foglal magában. Ezt többen is használhatják egy fiók előfizetésén keresztül, és nincsen semmilyen hűségidő, plusz ingyenes a kipróbálása, szóval akár előfizetési díj nélkül is ki lehet tapasztalni, hogy van-e rá szükség vagy nincs.

Galéria megnyitása

Nagyon változatos kínálattal szolgál a YouTube TV, hírek, szórakoztató műsorok, filmek és sportcsatornák egyaránt vannak benne. A Google a legnagyobb népszerűségnek örvendő adókat igyekezett összeválogatni, hogy minél több előfizetőt tudjon behálózni, és így, hogy már rengeteg Fire TV felhasználó felé is nyit, még népszerűbbé válhat. De sajnos nem minden Fire TV készülékkel lehet ezt használni.

A YouTube TV az alábbi Amazon eszközöket támogatja a tartalomszolgáltató információi alapján:

  • Fire TV (2. generáció)
  • Fire TV (3. generáció)
  • Fire TV Stick (2. generáció)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube (2. generáció)
  • Fire TV Cube (1. generáció)
  • Fire TV Edition televíziók (Toshiba, Insignia, Element, és Westinghouse modellek)

Lesznek tehát olyan készülékek, amelyeken nem lehet már használni a YouTube TV szolgáltatást, jellemzően az első generációs, mostanra kiöregedett hardveres megoldások ilyenek. Azok a masinák viszont, amik a jövőben kerülhetnek bevetésre a Fire TV platform égisze alatt, már mind a YouTube TV támogatással együtt fognak érkezni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap