Mass Effect film?

A Mass Effect elindult Hollywood felé... Számos forrás támasztja alá, hogy Avi Arad producer elővételi jogot szerzett az Sci-fi RPG megfilmesítésére az Electronic Art-tól.

Mass Effect film?

A Mass Effect elindult Hollywood felé... Számos forrás támasztja alá, hogy Avi Arad producer elővételi jogot szerzett az Sci-fi rpg(dialógusok, karakterfejlődés stb. a nagykönyv szerint RPG kategóriás) megfilmesítésére az Electronic Art-tól.

A Mass Effect-ből filmet csinálni nem lehet majd túl nehéz, hiszen a játék megad minden alapot ami csak kellhet: kemény macho főszereplő (már ha nem indítottunk inkább egy csinos nénit, elvégre nem mindegy kinek bámuljuk órákig a hátsóját...), van benne fanyar bürokrácia ami persze igyekszik visszatartani hősünket, humorzsák mellékszereplő (pilóta), változatos helyszínek, egy csomó földönkívüli és persze egy titokzatos idegen faj, akiket senki más csak a hősünk képes megérteni (legalábbis annyira, hogy megállítsa őket). A felsoroltak nagyjából alapelemei egy átlagos sci-fi mozinak, így Commander Shepard legyen akár férfi vagy nő, készen arra, hogy meghódítsa a vásznakat.

Avi Arad sokáig a feje volt a Marvel mozi részlegének, ahol olyan filmeket indított útjára mint az X-man, Spider-man vagy az Iron man (na jó ott volt az Elektra meg a Ghost Rider is, de azokat inkább ne említsük). Azóta van egy saját cége és játék adaptációkba merült el, melyeknek sorát a Lost Planettel indította.

Sem Arad sem az EA nem kommentálta a híreket, de nagy rá az esély, hogy Avi már azon dolgozik hogy összeszedje a filmhez szükséges embereket (író, rendező) és felállítson egy stúdiót. Ha ez megtörténik, akkor talán kicsit többet tudhatunk meg arról milyen mozi elé is nézünk ha a Mass Effect projekt beindul.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward